Hard work work

Har faktiskt varit väldigt effektiv i veckan med projektet. Trodde jag skulle få jobba massor efter den förlängda londonresan men hittills har jag skrivit ut alla bilder, gjort alla ramar klar förutom målning som jag ska göra senare idag då målarrummet blir mer ledigt, beställt glas till ramarna och beställt fotobok :D
Måste skriva ut bilder till hängning oxå, vi ska ta en bild från vår utställning som ska hänga i cafeterian på skolan också. Jag hade faktiskt rätt tur och kunde hitta en väldigt fin bild som går att göra 40x40! :) Känns bra!

Igår blev det utgång för att fira Jennifer! Väldigt trevlig kväll men så synd att den infallde på en onsdag!


Ikväll ska jag packa och stryka och imorron far jag hem :D

SNart äre vennisage! bara en vecka kvar! Shit, tiden går fort fort fort! Snart är allt slut! Vad händer då?Have a nice day!


Ps. kolla fotoblogg! Nya bilder från London :D (länk i spalten till vänster)

ObidobidobidOlyckan

Jag har nog ännu en gång kommit fram till att snickra ihop ramar inte alls är min grej! Det blir hela tiden fel, snett och inte alls vill bitarna sitta ihop! Bläääh, fast tur det finns spik! Men de lär jag väl också spika snett -_-

Annars har dagen gått fort, har faktiskt fått en hel del gjort. Skrivit ut mina fyra bilder, skurit till rambitar och nu göra försöket o klistra ihop dom!


Och jag vill ha sommarjobb. Vissa får massor med erbjudanden, jag får typ inga alls -_-!


Jajja...have nice day again!

Kram

Nu ska du höra nånting som jag vill tala om...

..jag såg en lärka nu och det var våren som kom!

Eller ja, hur den nu går!

Jag saknar London. När vi kom hem regnade det i stockholm, dagarna innan hade vi legat o solat i Hyde Park! Aaah! Sankar! Bilder kommer att komma upp på andra bloggen och bdb så snart jag fått bilder från andra, kanske kommer dock npt smakprov innan! :D

aja..har nu bestämt hur jag ska ställa ut! Ska ha fyra bilder i ramar och sen en fotobok :D Känns bäst så eftersom att jag nu har 16 bilder och det skulle vara väldigt svårt att minska ner mer. Men det känns bra :)

I helgen tänkte jag också fara hem. Jag saknar hemma och det skulle kännas så skönt. Ska jobba hårt nu med projektet så att jag hinner med allt så jag kan ta lite ledigt i helgen! Det är valborg och då hade det varit nice o va hemma. Och Campus känns faktiskt lite lockande, det gjorde det inte förra året. Kan ju ha berott på att jag sist jobbade den helgen!

Förkyld har jag också blivit, blev det typ dan efter vi kommit hem. Antar att det var stressen som släppte och då blev jag sjuk. Men jag har nässpray så jag överlever nätterna iallafall!

Jajja...have a nice day!


Home sweet home (nästan)

Nu är jag hemma från london äntligen! Det blev en hel vecka mer än tänkt på grund av den där vaddennuhette vulkanen! Och utställningen är jättesnart o jag e stressad! men det ska gå, det MÅSTE gå! NU ska jag ta o iallafall börja med att välja ut bilder, jag har just nu 25 st jag vill ha och det är liiiiite för många! XP

Men london var helt otroligt nice :D Solade i Hyde Park, Shoppade massor, sämst frukost men god mat på hostlet, underbart hostel, underbart folk, fest mm mm! :D Underbart helt enkelt! Jag längtar redan tillbaka o ska fara dit med mamma och Hannah!

I helgen o veckan efter blire hårdkörning med projektet! Måste göra fucking ramar oxå -_- blääääh!

Det är alltid någonting på gång i London City!

Jag är nervös, men otroligt glad! SNART SNART SNART bäre av till LOONDOON :D:D Jag längtar så jag spricker!!
Och enligt Yr.no ska det bli fint väder också :D Så nu är jag ännu mer taggad!!!


Har också kollat igenom mina nya projektbilder. Är faktiskt rätt nöjd! Det ser bra ut :D Nu äre bara välja-ut jobbet kvar, har ungefär sisådär 24 bilder som jag måste välja mellan nu :P Och jag ska ha ungefär max 10, minst fem iallafall!
Har dock inte bestämt hur jag ska ställa ut. Känner lite panik inför det men jag hoppas det löser sig!Have a nice day!

Gå din egen väg, ta reda på vart du ska!

Har nu fotat klart allt till projektet! Jag tror faktiskt att jag är riktigt nöjd :D Längtar tills jag kan börja redigera dem på riktigt. Min dator har knasat sig ordentligt och skärmen är inte kaluberad på den stationära :/ Bläää! Men det blir en heldag på Måndag o redigera!

OCH SNART BÄRE AV TILL LONDON :D:D Hiiiii!Och..btw! Jag har klippt mig :D Det syns kanske inte så mkt på bilden men jag har klippt upp det en del :) Känns mkt bättre nu, mer fluffit :D