Åsså "KNIIPER" Vi!

image1


I helgen var det Brännbollsyran och vi var översnyggast (tycker jag) men våra färgglada 80:tals kläder plus att vi voltade runt som bara små kniipare kan.
Det gick ändå rätt bra för oss även fast vi lekte. vann 2 förlorade 2, plus att vi var 3 poäng från att gå vidare. men men..då fick vi mer tid att spexa på lördagen. Men vi hade JÄTTEROLIGT :D

Och Ikväll blire uppvisning (Gymnastik). Vi ska vara bärplockare och vi ska ha regnställ och gummistövlar och bärplockare (dock inte när vi kör, då ska vi ha underställ). Ska bli naaajs :)

I wan't candy!

Nu var man hemkommen från götet (göteborg), från RM i gymnastik, från Lisseberg mm!
Det var huuuur kul som helst i göteborg. Först gick man på stan en stund (lite jobbigt i slutet) å sen "hem" till klassrummet för att packa upp o blåsa upp madrasserna. Sedan vare förträning i fristående å sen "hem" igen o sova.
Nästa dag vare tävling som gällde. Upp, äta frukost o gå raka vägen till tävlingshallen för att få se pool 1. Sedan hem, tagga, göra frisyrer, äta o efter några timmar vare o gå tillbaka till hallen för tävling! Dock gick det väl bara sådär, 20:e plats av 39 lag men det kunde ha gått sämre :)

Sedan på kvällen blev det LISSEBERG :D :D Åkte bl.a BALDER (stooooolt) å en massa andra! Det var oxå huuuuur kul som helst :D :D :D

Sedan söndan vare ba o pack ihop, gå till tågstationen, vänta där medans några gick på stan å sen efter en stund gå till tåget o fara hem! Skönt o va hemma men man ville som ändå stanna en stund till :)!