Nothing else matters

Hade jätte ont i magen igår. Vet inte alls varför. Och i morse vaknade jag med feber och lite ont i magen fortfarande. Känns tungt. Hade körlektion idag men den får jag lov o skippa för att det är nog inte så bra o köra bil när man e trött. Och stan skulle det bli idag oxå men det går ju inte. Jag hoppas jag e bättre imorron så jag får fara på stan imorron, ska även på arbetsförmedlingen så det vore inte bra o va sjuk precis.

Måste ta o skriva novell nu oxå. Det är en novelltävling på fefo som ska in 20 december men jag har inte börjat. Men nått ska jag väl ändå få ihop hoppas jag!


Tjaobao


Stjärnorna de tindra så klara

Sitter och lyssnar på en jättegammal cd med svenska julvisor. Satt och längtade till sommaren igår så jag försöker verkligen få upp julkänslan lite. Ska pynta nere i  källaren snart, för ikväll kommer hälften av horrokruxerna o vi ska baka pepparkakor, äta lussebullar o bara mysa :D Ska bli riktigt roligt. Har längtat massor!

Det dumma är bara att jag jobbar i helgen -_-. Men men..jag får väl offra mig :P

Sitter också o väntar på att plogbilen ska komma så jag får gå ut o skotta lite. Tänkte att jag skulle vara lite snäll och göra det. Men den måste komma innan 15.30 för då ska jag på körlektion ( viiill IIINTEEE!).Men nu ska jag pynta, så jag inte glömmer bort det^^ have a nice day!

The tales of beedle the bard

Hej! NU är jag hemkommen från stockholm och köandet till the tales of beedle the bard. Det var UUNDERBART :D Oj vad roligt. Jag vill köa mera (dock gärna på sommaren ^^).

Kom till stockholm vid 6 tiden efter 9 timmars bussresa. Träffade Kiki, hennes pojkvän robin och en kompis till robin där. Vi gick direkt till Max för att äta middag.
Efter det gick vi en sväng till hoggyfontänen <3 :D Det var massa coolt, och nu har även jag varit där!!
När vi vart där gick vi vidare till SF bokhandeln och KÖN! Jag fick könummer 12 (det står fortfarande kvar på min hand).
Vi gjorde verkligen en hel del grejer under den tiden:


- Dansade någon slags medeltidsdans eller vad det var. Jätteroligt :D Dock lite kaos o början men vi lyckades riktigt bra tillslut tycker jag. Tack ni som ville lära ut den till oss, hoppas vi ses igen så ni kan lära oss fler :D

- När brödmannen i bilen gav oss bröd som vi kunde dela på :D Riktigt snällt.

- När folk kom fram och frågade vad vi höll på med. Ibland ville vi skojja till det o säga att vi köade till Sagan Om Ringen 4 XD

- När Martin(?) hittade en opumpad fotboll med någon skum vätska i som vi spelade fotboll med. Det gick inge vidare för den studsade dåligt, men roligt vare ändå :D

- När jag köpte varm choklad på 7-eleven och blev varm.

- När folk delade utt lussebullar <3 (tack till er)

- Allt sång och spel som fick en att bl extra glad.Men sen i slutet kom regnet. Det gjorde att typ allt och alla blev blöta och stämningen var inte ritkigt lika på topp och tiden gick sakta sakta och tröttheten och kylan började tränga sig in igen.


MEN...När en timme återstod och vi ombads att ställa oss i själva kön igen. DÅ gick tiden superfort. Man blev lite nervös och alla blev glada. När ungefär 20 min återstod så kändes det knappt som att man stått där hela natten.

Och sen, Klockan sju, så fick vi komma in och köpa den efterlängtade boken. Oj vad skönt det var.
Sedan var det med snabba steg jag, kiki och robin gick till centralen. Det var skönt o komma dit o slippa allt blött, få gå på toa och bli lite varm.
Jag hade först tänkt att fara hem 13.20 men hade turen att kunna ändra tid så jag fick åka hem 8.30 istället.

Det var skönt att få komma hem o sova i sin egen säng. Sov ända till kvart över 10.


Idag ska jag bara tare lugn, träna med karro i eftermiddag och inte mycket mer. Känner mig lite sliten fortfarande. Och i helgen blire julmarknad och pepparkaksbak <3 Ska bli underbart!


Silent Night

Sitter och lyssnar på Josh Grobans julcd. Det är väldigt mysigt och just nu längtar jag ännu mer till julen. Kanske ska unna mig lite varm choklad och en lussebulle när jag kommer hem från stan :) Nästa helg är det julmarknad på gammlia och så ska jag och mamma baka pepparkakor. Längtar <3

Ska snart fara på körlektion. Hoppas det ska gå okej iallafall. Ska på stan efteråt o köpa bussbiljetter o mat tills imorron :D

Och som sagt. IMORRON far jag till stockholm för att Köa. Ska bli underbart :DByebye