Happyland!

Var och såg Amanda Jenssen idag på bottniabaneinvigningen! Jag säger då bara det, GUD vad hon är bra live alltså! Brukar inte vanligtvis lyssna så mkt på hennes låtar men jag hade sån otrolig lust o dansa o sjunga till (men vilket jag då inte gjorde för det hade nog sett lite konstigt ut XP). Men bra var hon verkligen! Synd bara att det var jäääättekallt o regnade! Men men, man glömde bort det ibland :D
Fotade också en hel del! Kanske lägger ut nån bild i veckan på min fotoblogg (
http://jojselis.blogg.se)

 

Och jaa, imorron börjar jag universitetet! Har bestämt mig nu för att jag ska börja plugga! Ska bli spännande men samtidigt känns det vääldigt nervöst och läskit! Men kul :D

 

 

Ja, kanske borde sova snart...fast jag börjar ju inte förns 10 imorn ^^

 

 

Nattsing!


Timglas

Var och såg Inception igår med Thomas! Den var faktiskt riktigt bra :D Lite halvkrånglig ibland men jag tror jag förstod det mesta. Värd o se säger jag bara!


Idag har jag också möblerat om på mitt rum. Fick sån lust att göra det (tror dock att det har o göra med att jag så gärna vill flytta hemmifrån :P). Men fint blev det :D Nu äre bara o försöka rensa ut garderober o skit, lär ju ta en stund XP Vi städade nyss ut den från grejer o nu e den typ lika full igen :P Skumt, jag förstår inte vart jag får alla grejer ifrån?

Imorron börjar jag min sista vecka på städet, och sen väntar väl mest troligt arbetslöshet. Usch, får panik bara av tanken. Klarar inte av ett arbetslöst år till, usch o fy!! Men i värsta fall kan jag ju plugga Idrottsvetenskap ett år o sen söka bildjournalistik nästa höst! Bättre det än ett nytt helvettesår!


Ja, nu ska jag nog snart sova! Och drömma, älskar att drömma!


Godnatt o sov gott!No, I think I'll just go down and have some pudding and wait for it all to turn up....
It always does in the end.

/Luna Lovegood

Does you't mother know?

Jobb jobb jobb igen som vanligt :P inte det roligaste men de jag jobbar med är jättetrevliga så det gör nog det mesta bra :)

Var på kalas igår, lillbrorsonen Albin fyllde 2 år :) Han har blivit så stor nu, han som typ föddes nyss! Och Hjalmar börjar bli så stor nu, snart fyller han 5 år! Storkillen :)

Har också bestämt vad jag ska göra med mitt liv, trorja! Ska söka Bildjournalistprogrammet i Sundsvall nästa år! Och detta år ska jag försöka skaffa nått jobb o gärna en lägenhet :)
Känner verkligen att det är det jag vill och har velat ända sen jag praktiserade på VK! Känns skönt ändå, nu hoppas jag bara på att jag kommer in oxå ;)Never trust anything that can think for itself if you can't see where it keeps its brain.
/Arthur Weasley


In dreams, we enter a world that's entirely our own.
/Albus Dumbledore