Grön grön är mössan på mitt huvud

Idag har vi gått igenom olika sätt att ställa ut, alltså om man ska ha ram eller något annat. Jag har absolut inte bestämt mig, men fantasifull som jag är så har jag 10000 ideer som jag tror knappast kan gå o genomföra :P men jag har en som faktiskt är rätt spännande, får se hur det blir med den saken! :P

Men iallafall...IMORRON ÅKER JAG HEM :D:D Måste packa ikväll och ska försöka att inte ta med så jättemycket den här gången :P Har alltid tendensen o ta med mig på tok för mkt kläder som jag ändå aldrig använder och som bara ligger i resväskan hela tiden jag e hemma :P


OCH PÅ LÖRDAG SKA JAG ROLLA :D Jag längtar otroligt mycket!

Och så längtar jag efter att få träffa alla! Saknar er så otroligt mycket <33

Baaaaah, nu kom jag på att jag borde stryka mina kläder -_- fuuu!


Jajja..have a nice day!

Han vill va fri som en fågel...

...Fri som en fågel.
Och då är det som
nånting ropar: KOM!,
I hans galna luffareblod.


Satt o tittade på Rasmus på Luffen igår. Har inte sett den på jättelänge och den var lika bra som då! Jag älskar verkligen Astrid Lindgrens sagor, de är underbara! Vad skulle man göra utan dem?

Har nu skrivit ut ungefär 25 av mina projektbilder på vanligt papper (inte fotopapper) som jag sedan har tejpat upp i taket ovanför min säng, så nu kan jag ligga o kolla på dem o försöka bestämma mig vilka jag sta ta. Just nu är det jättesvårt för jag vill ha med allihop, och jag har inte ens fotat klart än! Men det ska nog lösa sig trorja :P


Ikväll blir att baka äppelpaj :D Ska bli otroligt gott!


Have a nice daay!!

We're In london tonight :D

Jag tycker inte om att landet Sverige är så stort o avlång. Kommer missa ännu en sak jag absolut inte ville missa!
FUUU!


MEN något som faktiskt ska bli roligt är att jag, om otroliga bara ungefär 3 veckor, SKA TILL LONDON :D:D Har inte riktigt förstått det än. Dock kommer det inte bli så mkt Harry Potter-nördigt för min del eftersom att de andra inte är så intresserade av det, men jag får fara dit igen med Hannah :D ( för nån gång SKA jag dit med dig, eller hur Hannah?)
Men det ska bli så OTROLIGT ROLIGT!!!! jag längtar!


Have a nice day!

Emty Room

Nu är jag tillbaka! Känns väl okej, saknar hemma o missar både kusinens teater och rollspel med horokruxer. Men men, det är inget o göra ngt åt! Får rolla massor på påsklovet istället och se teater nån annan gång : )
När jag kom tillbaka till skolan igår så var det jäättetomt! Alla är typ borta i vårat hus, antingen projektarbete eller praktik, så jag var helt ensam!
Fast tur hade jag ändå för senare på kvällen kom iallafall Qayza :D Så helt ensam är jag iallafall inte :D

Har tittat igenom mina projektbilder idag o börjat redigera lite. Det blev fler dåliga än jag trott men samtidigt är det en del jag är väldigt nöjd med :D Så jag tror det kommer bli bra! Har dock inte fotat klart än, ska fota lite på påsklovet också.

Ikväll blir nog en lugn kväll, borde ta tag i tränandet men det kanske jag får ta imorn ;P Eller nått XD Jag e så lat nu för tiden -_- På det sättet borde man ha fortsatt med gymnastiken, fatta vad stark man var då :P Och jag har väl tappat allt nu XD jajja...


Have a nice day!

One Hand, One Heart

Var o såg West Side Story igår med päronen! Den var riktigt bra :D Jättebra skådespel o låtarna va väl bra, fast det var lite jobbigt ibland då man inte riktigt hörde vad de sjöng!
Skulle väldigt gärna vilja se den igen :P

Ikväll blir det schlagerkväll med kusiner+päron! Känns faktiskt väldigt roligt :) Jag hoppas att nån iaf e lite pepp på schlagersingstar och att det kommer bli en trevlig kväll! Jag är rätt peppad, hoppas de oxå är det!

Och imorron far jag tillbaka till skolan :/ Känns väl sådär, vill väldigt gärna vara hemma men samtidigt vill jag tillbaka för att kunna redigera mina foton till projektet :) Är väldigt nyfiken på hur det kommer att bli!
Men det blir nog bra, hoppas jag!


Förvirrad e vad jag e! Vet itne riktigt vart jag e eller så. Men det kanske blir bättre...


Have a nice day!


Love thing

I fredags var jag med horrokruxerna hos Linnea. Vi satt hela kvällen och rollade. Det var otroligt roligt :D Har aldrig rollat så med tärningar förut och nu vill jag bara rolla ännu mer. Känns riktigt trist att jag inte bor hemma och att det kommer ta ända till påsklovet innan jag kommer få rolla igen :(

I lördags var jag med Matilda. Vi åt middag och spelade nintento 64 :D Jätteroligt! Det var jättelängesen jag gjorde det.

Var på bio igår med Hannah och såg Alice i Underlandet. Den var faktiskt väldigt bra :) Såg den dessutom i 3D, något jag inte gjort förut så det var extra spännande!
Men den är verkligen något jag rekomenderar : )

Sedan for vi hem till mig, gjorde varma mackor och tittade på sagan om konungens återkomst! Jag tycker väldigt mycket om de filmernam, och de fick mig att vilja rolla ännu mer!
Hannah sov också över!

Inatt sov jag jättekonstigt. I slutet av en dröm blev jag jätteyr och när jag sedan vaknade var jag fortfarande yr o hela rummet snurrade. Det hände sedan 2 gånger till den natten! Jättekonstigt :S

Aja, idag har jag inte gjort mycket sedan Hannah for. Jag har egentligen för mycket för mitt eget bästa som jag vill göra på lovet men jag kommer absolut inte hinna allt. Känns väldigt trist! Men jag ska iaf försöka hinna med o träffa de flesta iallafall.


Praktiken är dessutom slut nu! Känns extremt tråkigt eftersom att det var så otroligt roligt att vara där. Fick redan andra dan vara ute på egna uppdrag med en journalist, vilket har reculterat en hel del bilder i tidningen :D Jag är mycket nöjd o de jag jobbade med var jättetrevliga. JAG VILL TILLBAKA NUUUU!
Aja, nån gång kanske :]

Ha en bra dag!