I think I love you better now

Åh, älskar verkligen den här låten och videon <3 (Och inte BARA för att Rupert Grint är med i den ;D)


I'm gonna pick up the pieces,
and build a lego house
if things go wrong we can knock it down




Bottle of rum

Här är några av de bilder som jag tog på kulturnatta :D Har fler också som är lite mer redigerade, men de hittar ni på min deviantart (http://www.jojsie.deviantart.com, det kommer fler bilder dit snart lovar!) eller facebook :)


http://www.kulturnatta.com/index.php?option=com_content&view=article&id=402:bilder-2012-johanna-hoernberg&catid=68:bilder-2012&Itemid=290



(Hoppas att länken funkar nu, annars får ni gå in på kulturnatta.com - klicka på media - klicka på bilder 2012 - och sen klicka på mitt namn :D )

Heart Apostrophe S

Hihi! Jag är med i en musikvideo :D (Jag är bland annat en av de två som dansar under tunneln, vi ses som siluetter :) Jag är hon till vänster ^_^)







Visit TroyMux.com for more music. Filming by Per Lundström and Erika Holmgren. Editing by Troy Muxlow and Per Lundström. Performance by Simon Andersson, Johanna Hörnberg, Moa Karlsson, Josefine Lindholm, Erika, Per, & Troy.

Yo ho yo ho a pirate life for me!!

Igår var det den där dagen på året igen som det är varje år, KULTURNATTA!!! Det här året var jag även fotograf för kulturnatta och det kan hända att några av mina bilder kommer att synas på bland annat kulturnatta.com : )
Men iallafall! Hade verkligen vääärldens bästa kulturnatta, i år igen :D
Det började med att jag kom dit vid tolv-tiden! Mötte upp Hannah och Lina och vi började med att se Balettakademiens uppvisning :) Efter det bar det av mot folkets hus där det blev att se först Polefit och sen igen Balettakademiens uppvisning, dock inte samma som var med på dagen plus att här var även BA från Göteborg och Stockholm även med! Det var väldigt bra och så blev det lite musikal där på slutet, underbart :) Plus såklart många fina foton!
Efter det satt vi kvar där vi satt, för att få så bra platser som möjligt (vi satt längst fram i mitten) till det som skulle komma sen som var en av dagens höjdpunkter :D Klockan 19.00 började det! Först var det några komiker som körde några skämt! De var sådär, typ en enda som var bra tycker jag :P Men SEN, sist men inte minst var det ÄNTLIGEN dags för det vi väntat på - Regular Ordinary Swedish Mealtime :D:D SÅ JÄKLA UNDEBART VARE O SE och vi som satt längst fram fick både sylt och grädde över oss ;D Men det vare så värt, så himla värt!!
Efter det blev det mat XD Hade inte ätit sen frukost så var inte lite hungrig! Vi som fotade fick matkuponger så det blev gratis mat på TajMahal :D Sjuukt värt!! Och inte lite gott vare!!!
Efter det blev det chill en stund innan det var dags för den näst sista grejen, den Alternativa modevisningen!!! Många snygga kläder och många snygga bilder på det :D Verkligen kul att se!!!
Och tillslut, det sista och det absolut bästa på hela kulturnatta - YE Bannished Privateers :D:D SÅ JÄKLA AWSOOOMEEE DE VA ALLTSÅ!!! SÅ jääääkla bra!! De va så otroligt sjuuuka på scen, helt galna allihop!! SÅ JÄKLA COOOLT :D:D:D:D Där fick jag också de flesta bästa bilderna och jaa, det var helt sjukt!! :D:D

Sen blev det att åka hem och sova! Idag är jag grymt sliten och sitter och hoppas på att det inte ska bryta ut någon förkylning! Men det vare så jävla värt!!!!!! Kulturnatta levererade igen, och fanimej det här året slog faktiskt förra året :D:D




Här är, för er stackare som missade det, klippet från när Regular Ordinary Swedish Mealtime körde sitt nummer på kulturnatta :D:D





Och här är ett klipp på YE Bannished Privateers, dock från Täfteåfestivalen men shit the same :D:D


Don't blink! I said, don't blink!!!

Igår var jag och såg Balettakademiens vårföreställning med Amanda! Hela föreställningen var sjuukt bra, alla var jätteduktiga och inte lite nöjd blev jag när det dansades till Betula låten från Ebba och Didrik :D Nostalgi på hög nivå <3 Åh, jag blev så himla sugen på att själv få uppträda! Men det lär ta några år innan jag kommer dit, om jag nu ens kommer dit XD Men kanske :D NÅN gång...:D

Men iallafall, det bästa var ändå Dancehallgrupperna, f1,2 och 3, de jag hade sett fram emot mest!! Alltså det var typ ett vad det coolaste jag sett, nånsin! Korreografin var så sjuuuuukt bral! Och dansarna var så otrooligt grymma!!! Min kusin skulle varit med men hon reste bort, men hon hade berättat lite om det och bara genom det hon sa så vart mina förväntningar höga! Jag kan nu säga att ordet besviken inte ens finns som ord när det gäller detta!! DET.VAR.SÅ.HIMLA.BRA!!!!!

Så, ni som inte var där missade VERKLIGEN något!! Men här är iallfall en video från deras genrep och det jaaa......Se själva och NJUUUT!!




Money money money, must be funny, in the rich man's world!!!!

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Jadu, jag skulle nog börja med att besöka första bästa fotobutik och köpa allt från studioblixtar till nya kameror till objektiv till allt därimellan mm mm mm!!!
Sen efter det skulle jag nog resa! Resa både för att uppleva/fota och solsemester!!
Jadu, efter det om jag hade pengar kvar skulle jag betala av studielånet, köpa lite andra småsaker...JAJUSTJA, skulle dyka ner i SF bokhandeln och en massa andra internetbutiker och köpa allt det där som jag så länge velat ha...allt som har med Harry Potter, Doctor who mm o göra :D Sen skulle jag shoppa loss på kläder på nätet också...




Spara.....Vad är det?!?! O_o

Du ger mig bra vibrationer varje gång du ler!!!

Dag 6 – Typ av personer jag faller för

Jadu, det är en svår fråga! Men som jag känner just nu när det gäller personlighet faller jag för folk som är snälla, vänliga och glada och som gillar livet. Personen ska ha humor och inte alltför blyg, men ändå inte alltför frammåt heller! Hen får gärna vara kärleksfull och värna om sina nära och kära. Ja, det där gamla vanliga alltså :)
När det gäller andra saker faller jag för folk som kan laga mat, spela gitarr, sportintresserade och dansare <3 Är lite extra svag för dansare, faktiskt...Men sånt där inte alls ett krav från min sida! Även fast det vore ett stort plus ()=]
Dock får hen väldigt gärna inte snusa eller röka och absolut inte använda droger :P Då är det redan där ett big no no!!!

Men ja, det är svårt! Beror på allt möjligt XD Men ja, min drömpartner skulle vara:
- Snygg eller söt eller bådeoch (vilket inte är något problem, då det inte finns något som heter "ful" - bara folk med olika smak)
- Kunna och vilja laga mat (jag själv är så lat när det gäller matlagning så jag skulle verkligen behöva nån som kunde styra upp det där med matlagningen :P)
- Kunna spela gitarr! Sånt är så coolt!
- Gilla Harry Potter, gärna vara en nörd! Men iallafall kunna acceptera mitt nördande ^^
- Absolut inte vara en twilightnörd!
- Gilla sport! (Behöver inte gilla att utöva det men att se det mesta på TV, iallafall då Sverige är inlandad).
- Vara en dansare, eller en skejtare - Helst, eller väldigt gärna, vara bådeoch!! men framförallt dansare!! (Helst streetdansare)
- Gilla att träna!
- Inte vara petig med mat, kunna äta det mesta!!
- Får gärna va äldre än mig, max 1-2 år yngre

Jaa, det var typ det! men ja, det är som sagt DRÖMpartnen :P Det är inte något jag söker efter, då lär jag ju få söka förjäves ;D

Give me everything tonight!

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Pengar, tid och vighet!! Och lite danskunsaper på det!
Pengar för att jag ska kunna slippa jobba i sommar så jag får tid till att resa till alla ställen jag vill, som Varberg, Gotland och Stockholm! Varberg för att hälsa på syster och hennes familj, Gotland för att spendera mesta tiden av sommaren där med min fina vän Mariell, och stockholm för att bland annat få gå på fotografiska, sf bokhandeln mm mm!
Vighet för att jag är stel som ett kylskåp och danskunskaper för att jag dansar hellre än bra!

Justja, en uppfinning som kan göra så att jag slipper läsa på till mina framtida omtentor jag kommer att behöva göra till hösten, utan att jag istället kan, dagen innan, bara slå in allt i huvet på nått sätt och sen kunna allt!! Varför har ingen uppfunnit det ännu?!?!

Så, det kan vän inte va för mkt begärt? ()=] Eller hur?!

When you wish upon a star

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar

Jag har ju en hel del mål/drömmar/önskningar men det skulle bli för långt att skriva ner alla så här är ett urval ; P (eller iaf de som jag kommer på nu utan att behöva tänka allt för mkt ;P) :

- Åka till Gotland i sommar
- Hitta ett sommarjobb på Gotland
- Klara av skolan
- Träffa personen med stort H
- Hitta ett jobb framöver som jag trivs med
- Lära mig dansa
- Åka till London och nörda sönder Harry potter
- Åka till Orlando, Florida, och gå på Harry Potter world
- Resa till olika platser i världen!
- Se musikalen Rent på Brodway

Så, det var några av dem ^^ hehe! ^^

Missing you a lot




Fin låt <3