Hearts on fire

Nu är jag hemma från Pdol, och OJ VAD BRA DET VAR!

Började kvällen med o sitta på en bänk o nån park o dricka lite. Sen gick vi in på området och började med o se Veronica Maggio. Efter det gick vi och åt, jag tol Langos! Okej, den var god men inte lika god som förra gången : ( men det stället för stängt just då när vi skulle äta!

Och vid 23.00, gick vi till scenen och såg Dead By April :D Det var sjuukt bra! Ringde mina kusiner som fick höra hela Loosing You! Helt makalöst! Jag hoppas ni tyckte det var bra!

Efter det hade vi en halvtimme till godo o äta lite thaiwook innan vi gick vidare till scenen för o se HAMMERFALL :D De var huuur bra som helst. Hoppade och även skrek till de låtar jag kunde. Ringde mamma runt halv två då de spelade Hearts On Fire! XD

Efter det gick vi vidare till vår lilla bänk vid parken. Där sov vi en stund, eller ja sov gjorde  iaf inte jag! Vid halv fyra på morron gick vi in mot stan. Det var fortfarande folk uppe och vissa gatukök hade fortfarande öppet.
Och sen, när vi gick mot busshållsplatsen, så såg jag ALLA I HAMMERFALL komma ut från en pub UNGEFÄR 50 METER IFRÅN OSS! Dock gick jag INTE fram till dom, vilket jag ångrar lite just nu. Aja, man kan inte få allt!

Sen satt vi på busstationen eller hände på shell innan bussen gick 6.40.

En väldigt bra helg, dock hade jag gärna velat sova någon annanstans. Så uteliggare vill jag nog inte va igen!

Inatt sov jag över tolv timmar, det var välförtjänt! (dock kommer jag inte kunna sova i natt men men :P)

Städa städa varje freda åsså varje jul

...för det tycker jag e kul!
Å på söndag ska jag skynda o måla köket gult
fast det tycker jag e fult!


(Nej, jag har inte sett för mycket pippi!)


Första jobbardan idag! Gick faktiskt ovanligt fort ;O Helt plötsligt hade jag slutat.
Men det gick bra. Har rätt lätta ställen jag städar så det är skönt! Åsså äre mycket lite som ska tas varje dag och mycket som ska tas en gång per vecka. SÅnt gillar jag!

Okej, vattenläckor är ju inge vidare men jag slipper iallafall städa 3 toaletter :D

Och det är 5 veckor kvar tills jag börjar på Forsa! Jag längtar massor!


Have a nice day!


what is that mysterious ticking noice?

Nu är jag hemkommen från stockholm! Känns inte alls kul, när man vet att Hannah fick stanna kvar o vara på jätteroligt harry potter konvent -_- Blaaah! Hatar att jag måste jobba just nu! :'''(

Men stockholm va kul iaf.

Var på Gröna Lund o åkte massor. Det var jättekul :D Fick Hannah o åka massor och jag tror hon ville döda mig en aning efteråt XP
 
Gick runt i gamla stan fram o tillbaka + att jag åt Ben & Jerrys för första gången :D Det var gott. Köpte gulsvartrandiga knästrumpor :D Och en bok, Barry Trotter (och för alla som inte vet det så är det en parodibok på Harry Potter XP)

Vi gick runt på olika museer. Det var nice, dock hann vi inte med några ställen jag iaf gärna ville fara på men det får vi ta nästa år!

Såg sjätte filmen om  Harry Potter. Jag ska nog egentligen va tyst, lär ju skrika massor annars(jag och Hannah ville hitta närmaste skog efter filmen så vi kunde skrika av oss), men jag ska fatta mig kort: Den var en STOR besvikelse! Den sög helt enkelt!
Fast...ALLA scener med Draco var PERFEKTA <33

Vi köpte på tok för mycket mat, och åt på tok för mycket ute! Aja, Hannahs kusin lär ju förhoppningsvis bli glad när hon upptäcker att de har lite mer mat i sin kyl än vad de hade när de for (A).

Och jag har gjort av med pengar! Det är det enda som känns bra med jobbet just nu, att jag bland annat får tillbaka det jag gjort av med XP


Visst gör vi om detta nästa år Hannah? och då SKAAAAA jag på konvent jag med! Sådeså!!!!!Have a nice day!


Tell everybody I'm on my way

Om 2½ timme sitter jag och Hannah på bussen påväg till stockholm :D:D Jag är överlängtad och väldans nervös! Men det ska gå bra! Det ska bli SJUUUUKT kul :D

Och jag taggar filmen så jääätttemycket! Ojojoj! Jag måste komma ihåg o packa min DA t-shirt så jag kan ha den när jag ser filmen :D:D

Jag borde fortsätta packa nu ;O Och inte sitta här! Japp japp!


Jag nås på mobilen om det är något!


bye!


So long, Farewell!

Nu är jag äntligen i Varberg hos Syster :D Känns väldigt skönt att vara frame. Att åka bil i massa timmar är ganska jobbigt.

Första stoppet var i Borlänge där vi sov på ett hotell. Man märkte att det varit festival där, Pease & Love, för det var affischer överallt osv.
Sen for vi vidare och stannade på massa olika fina ställen.
Det jobbigaste dock med att åka bil är att man jätteofta ser jättefina naturbilder, har kameran med sig men det är omöjligt att stanna mitt i vägen! Ibland önskar man att man hade en flygande kvast! -_-

Aja! Nu e vi framme iaf. Och imorn blire Göteborg och LISSEBEG :D Ska bli underbart!Have a Nice day!