Balen 2008

Igår var det då dags för balen. Först frisyruppsättning hos frisören, hem och äta lite, sminkning och omklädning, ta kort i trädgårn och sen fara iväg!
Lång kö var det men tillslut var man framme. Då var det dags att gå på röda mattan. Det var huur roligt som helst, alla tittade på en och man kände sig jättefin.
Väl inne så var det dags för mingel och man spanade efter folk man kände och tittade runt på alla finklädda människor.
Tillslut hittade jag Sari och Sofia och vi gick till bords.
Maten var fantastisk och allt var helt underbart! Träffade några stycken jag kände och alla var superfina.


En helt lyckad kväll alltså!

Och nu är det bara att tagga studenten!


Byebye

<33333

Nu är det över! F.I.S.A 08 Norrland blev en succe (förutom ett spräckt schema redan efter första dagen men som faktiskt inte gjorde nånting) och huuuur roligt som helst! En av de bästa stunderna i mitt liv <333. Jätteroligt att få träffa så himla många underbara fefo folk och bara leka en hel helg med Harry Potter tema.

Det här måste vi verkligen göra om!
image2 

Det jättefina klotterplanket <3

F.I.S.A 08 Norrland

Idag smäller det. Idag börjar det! F.I.S.A (Faktiskt Ingenting Särskilt Annorlunda) 08 Norrland!
Och jag har inte ens börjat packa än XP Känns som att jag kanske borde börja göra det nu :P Och jag vet inte vad jag ska klä ut mig till heller :S får se vad jag hittar!

Jag hoppas att det kommer att bli riktigt roligt, det känns så iallafall. Jag är grymt taggad!

Vart är vi på väg?! FINLAND!

Haha, det blev mycket finland igår ;) Alla kom dit trorja, och vissa var till och med lite på gränsen till ryssland också.
Det var riktigt roligt. Först iksu spa, som var huur fint och mysigt som helst, och sen hem till Johan. Jätteroligt! Det där borde vi verkligen göra om larret, fast kanske inte på en söndag ;)
Och lite onykter var man ändå,  och det är himlans roligt. Man har faktiskt roligare med alkohol! ;O Dock i måttliga mängder förstås! :)

Vi ska till Finland!

Ja, då var RM slut! Igår tävlade mitt lag. De va jätteduktiga och jag tror aldrig de har kört så bra nånsin. Dock var domarna taskiga när det gällde poängen på dansen, men vi vann iallafall tumbling i vår pool ;)

Sen tävlade Holmsunds mixlag idag! Och det blev en tredjeplats :D Jätteduktiga var de, verkligen!

Nu blire o fara på efter-RM-fest på Iksu spa :P Ska bli rätt roligt hoppas jag! Dock kommer det troligtvis att bli rätt nyktert för min del men det är kul ändå!


"Vi ska till Finland och stå på pallen
det lär bli århundradets partaj!"

Nöjd!

Idag hade vi projektredovisning för tvåorna! Det gick rätt okej faktiskt. Och ÄNTLIGEN är projektet ööver. Så himla härligt.
Nu är det bara (minst) ett prov, några arbeten man gör på skoltid och några redovsiningar på det kvar. Känns ändå rätt okej. Och det är iiinte länge kvar till studenten :O Allt går så himla fort nu för tiden!


Nu ska jag smaka av kakan jag just bakade. Vet inte riktigt vad den heter men den e god iaf ^_^
Och sen äre Loooost ikväll :D yay!

Byebye butterfly!

This is the story of us all!

haha, jag har tråkit ;O Har senadrag i tårna på höger fot och det gör oont :( Och det vill aldrig ge med sig! Dumma senadrag! :'( Jag haaatar det! Uuusch!


menmen...


I lördags var jag på musikal :D The Sound of music. Den var väldigt bra :D Sist jag såg den var väl för typ 10 år sen och jag kommer inte ihåg nånting (eller ja, bara att vi fick flytta fram några steg för att det inte skulle sitta nån där ;P)


Idag hade jag bara en lektion. Det var härligt ;P Hade även träning idag. Eftersom att jag inte är med på tumbling så passade jag på att filma lite. Ska filma mer på torsdag då vi kör hopp! Och förhoppningsvis så kanske det blir nån gympavideo av allting :) förhoppningsvis!

Fortsätt att vandra, bered dig på en ny färd!

Valborg i onsdag! Rätt så trevligt faktiskt. Var med släkten i stugan (hos min morfar) och åt middag! Bara en kusin var där (av 4), men det va trevligt ändå :) Synd bara att deras dator är en windows 98 och att den går segare än segast!

menmen...

Idag var jag på stan med mamma. Köpte skor och kofta till studenten och en ny bikini! Känns skönt att allt är klart o betart nu.
Prövade även min bal-, och student outfit. Allt ser mycket fint ut och jag är himlans nöjd :D


Imorn blire träning klockan 11 och nu JÄVLAR ska jag visa att jag oxå kan. Mitt mål är RM, och dig SKA jag! Sådeså!