Livet är en dans på rosor men det är en dans med svåra steg!

Livet växlar hela tiden! Ena stunden kan det stå still, och helt plötsligt kan det skynda som aldrig förr till att vända totalt åt höger, vänster, frammåt, bakåt, uppåt, neråt eller åt alla håll och även samtidigt! Mystiskt det där...


Dag 28 – En bild på mig, tagen av någon annanJag dagen innan galapremiären av deathy hallows pt.2! Min mamma som tagit bilden! Vi har precis fått vårat inträdesarmband efter att ha stått och köat i ungefär 5 timmar! Var väldigt skönt att äntligen få armbandet efter sån väntan...Men det vare ju värt alla gången :D:D:D

Dag 29 – Vad är kärlek?

Jadu, en svår fråga! Kärlek är ju så olika från person till person, och framförallt olika på alla sätt och vis även för en enda person! Iallafall så är det första jag tänker på är att det är en känsla, en känsla som både kan vara helt totalt underbar eller rent ut sagt jävligt jobbig! Underbar är den när den framförallt när den är besvarad, eller när den är på ett plan som ja, är mer ytlig (som kärleken till sina favoritkändisar). Jävligt jobbig är väl framförallt som jag tänker på när den inte alls är besvarad, eller när den inte borde finnas där i huve taget på grund av vissa saker men ändå gör det av någon konstig anledning!
Kärlek är något man känner till sina vänner, sin familj/släkt och det är också något man känner till till exempel en partner! Det där sista saknar jag just nu så otroligt mycket! Men men, nån gång dyker väl personen med det stora H:et upp får jag hoppas!!

Say Cheese

ÄNTLIGEN är rapporthelvetet inlämnat och redovisningen gjord!! Känns så otrooligt skönt, och nu är det bara en halvtråkig men icket så svår portfoliouppgift som ska göras...annars är det HELG HELG OCH HELG och inge plugg förns på måndag då nästa kurs börjar, då jag börjar min inrkitning hälsa/friskvård..då det känns som att man börjar på riktigt!
Idag har inte gjorts många knop! Känns väldigt skönt!! Ser just nu på skidskytte, ska snart ta tag i o städa lite och ikväll blir det luuugnt, typ se en film!!! Jag behöver detta känner jag, vill bara vila efter all rapportskrivande! (och det kan även behövas hämta andan innan nästa kurs börjar då den inte är o leka med = Kost = KEMI!!)

Imorgon ska jag först på stan en sväng, sen ska jag träffa min kusin Malin och vi ska dansa och se film!! :D Lördag blir det först en second hand runda med mamma, sen streetdance (ÄNTLIGEN) och efter det maskerad hos Hannah. Jag ska vara någon från Doctor Who, men har inte bestämt mig för vem :P
Söndag är det match, men annars inte mycket mer!
Bra helg, ser fram emot den mycket :DDag 26 – Mina rädslor


Mina tre största rädslor är att bli helt ensam, utan någon vän i hela världen, att inte bli accepterad för den jag är och att förlora någon närstående! Annars är det väl bland annat att aldrig komma på vad jag vill bli eller göra med mitt liv, att aldrig träffa den rätta osv osv! Skulle ju kunna räkna upp massor men ja, det blev inte så nu :P


Dag 27 – Det här är jag beroende av


Jag är beroende av mina vänner! Att veta att de finns där hela tiden för en och att de vet att man själv finns där för dem hela tiden! Jag är också beroende av att få sova och drömma, och att få ensamtid så jag kan tänka!
Jag skulle heller inte kunna klara mig utan musik! Behöver varje dag lyssna på lite musik iallafall :P

Bad romance

Dag 23 – En låt som väcker minnen

En låt som väcker många minnen är Lady Gagas låt Bad Romance! Den påminner mig om tiden på forsa, eftersom att vi lyssnade väldigt mycket på den under den tiden, bland annat då vi skulle ut på krogen :P Och det påminner mig hur bra gäng vi va, och vilka underbara människor som jag faktiskt värde känna där! Det är bara synd att de bor så långt bort!!

Dag 24 – Min tro/livsåskådning

Jag är inte alls religiös, men samtidigt så tror jag ändå på en hel del saker! Jag tror på spöken, jag tror också att vi antingen blir änglar efter döden eller så föds vi på nytt! Jag tror också på att det finns liv ute i rymden förutom oss, nånstans (för vi KAN INTE vara ensamma). Men samtidigt är jag en sån där person som har svårt att tro på vissa saker förräns jag får se det själv med egna ögon :P Dock har jag aldrig sett ett spöke eller en ängel, men jag vill tro att de finns!!


Dag 25 – Det här saknar jag

- Som jag skrivit lite överallt så saknar jag forsafolket väääldigt mycket! Man borde vika sverige på mitten, minst två gånger! PUNKT!
- Jag saknar också många av de nära som gått bort, som farmor, farfar, morfar och mina katter Tussan och Sissi!
- Tiden som liten saknar jag också väldigt mycket, den där tiden då det största bekymret var att man alltid måste gå och lägga sig när man lekte som bäst, eller att man inte kom först när alla sprang till matkön. Då man lixom inte behövde tänka på hur man såg ut, då läxor var det bästa som fanns och man bara fick leka mest hela tiden.
- Jag saknar att ha en partner.
- Jag saknar forsa
- Jag saknar 90-talet!

Jaa, det var lite av det jag saknar :P saknar såklart säkert en hel del mer men orkar inte tänka för att rabla upp allt :P (och säkert skulle ingen orka läsa allt heller ;P

Te Amo

Dag 20 – Innehållet i min väskaHär är alltså innehållet i min väska XD (plus en busstidstabell som SKA ligga i väskan men som just nu befinner sig i min jackficka :P)! Jaa, som ni ser så är det verkligen allt möjligt...allt från rollspelstärningar till batterier...jaa! XD


Dag 21 – Det här stör jag mig på/detta upprör mig

Jag skriver detta i punktform, lättast så :P
- Folk som inte accepterar HBTQ-personer! Fattar inte varför det ska vara så jävla svårt att acceptera?! O_o Lixom, man kan ju inte bestämma själv vem man ska bli kär i och vad fan spelar det för jävla roll vilket kön personen har som man blir kär i?! Jag fattar inte och kommer aldrig förstå hur folk kan vara så fobiska mot det...helt sjukt!!
- Lärare som ger mer och mer information men gör en bara ännu mer förvirrad...förstår inte hur det kan gå till?! O_o
- Personer som inte plockar upp skiten efter sin hund! Hur svårt ska det va?!
- Mobbning!
- Folk som inte får vara hur de vill.
- Dagens sjuka ideal
- Rapporten vi skriver på nu...HATAR den!!
- Idioter
-

Dag 22 – Det här får mig att må bättre

Tänkte att jag tar med den här dagen också ;D Så det inte avslutas så negativt :D

- Fina, underbara vänner!!! <3 De som accepterar en hur man är, de som alltid ställer upp och de som får en att le när man helt bara vill gråta!! Och en massa annat..Fina vänner helt enkelt <333
- Mina föräldrar! De sjutsar mig ibland till ställen, handlar åt mig osv även fast jag flyttat hemmifrån ;D Känns väldigt bra, och att man är välkommen hem när som helst man vill! <3
- Träning! Är i en period då jag bara ÄLSKAR att träna och har nog aldrig sen jag slutade gymnastiken tränat så mycket som jag gör nu :D (har ett mål att jag minst ska träna 3 ggr i veckan, nu är jag redan uppe i 3 och har ett pass kvar :D (streetdaaance <3333)!! Framförallt dans och klättring är det som dominerar min träning, och jag älskar det <3333
- En bra film/serie!
- Bra musik (gärna sånt man kan dansa till)
- Foto!! Både att fota, bli fotat och titta på bilder i tidningar/internet/osv! Blir så inspirerad och känner en enorm harmoni :)
- Sommar!!
- Att jag äntligen tagit tag i o anmält mig till en nybörjarkurs i dancehall! Ska bli så roligt :D
- Söta fina djur <3 Katter framförallt! Och Matildas råttor <3
- Flumm med underbara vänner!!!
- Rollspel

mm mm! Lägger kanske till något om jag kommer på ngt mer : D

Edelweiss

Dag 17 – En bild på mig själv för tre år sedanVet inte om den här är 3 eller 4 år gammal men den får duga ;D Orkar inte leta reda på en mer säker :P Det är iallafall en bild som min kompis Hannah har tagit på mig! Vi klädde ut oss till trasdockor och fotade varandra :D Riktigt kul, borde vi göra om!!!


Dag 18 – Vad jag åt idag

Jadu, idag sov jag lite för länge så det blev först nudlar till brunsh XD Sen åt jag tacos till middag och nu äter jag chips och choklar :D

Dag 19 – Vad inspirerar mig?

Musik inspirerar mig otroligt mycket! Kan inspirera mig när det gäller allt från fotoideer till när jag redigerar bilder! Det kan också inspirera mig i helt andra saker, som träning till exempel! Sen inspirerar musik mig till mycket annat också!
Filmer är också något som inspirerar mig, och framförallt när det gäller foto! Ser typ hela tiden bilder i filmer som är jättesnygga, dock väldigt störande då man inte kan fotografera dem eller när platsen mest troligt är någonstans där man aldrig kommer att resa eller inte finns i verkligheten! Men det ger mig ändå mycket idéer!
Personer! Allt från någon släkting till kändisar! Av kändisar är det framförallt JK Rowling och fotografer som ger mig mycket inspiration!
Sen får man ju alltid inspriation lite här och var i från! Från vänner som gör något som man inspireras av eller något liknande! :)

Happy new year

Jaha, då var det ett nytt år igen då! Det har gått fort, men det har varit ett väldigt bra år sånär som på några saker! :) Känns bra att få lämna ett bra år bakom sig och se fram emot ett nytt år som jag tror kommer bli minst lika bra hoppas jag :)

Här är en liten resume av det större som hände under 2011:

- Började min andra termin på universitetet. Var en bra termin, iallafall första och sista kurserna (Idrottsmedicin - Anatomi och tramuatologi, Idrottspsykologi)!
- Drog till Hemavan med programmet! Mycket trevlig helg!
- Upptäckte den underbara dansen Streetdance och blev totalt fast! Älskar det verkligen och nu kämpar jag med att få så många som möjligt att också upptäcka det :D
- Min morfar dog den 18 April. Var väl det större tråkigare som hände :/ Men efter en tids sjukdom så var det nog egentligen bara skönt för honom att få somna in! Känns skönt att veta att han nu slipper lida!
- Gick på Hannahs student! Riktigt roligt att se och jag längtade tillbaka till då jag själv tog studenten. Skulle göra mycket för att få göra om den dagen!
- Drog till Lodnon och upplevde bland annat the monent of my life! Var nämligen på galapremiären av sista HP filmen och det var så underbart! Stod inte så nära för att kunna få autografer men stod ändå bra till för att få bra foton!
Väl i London såg jag också två underbara musikaler, Mamma Mia och We will rock you!
- Såg sista HP filmen på midnattspremiären och tyckte den var riktigt bra :D
- Gick äntligen Prideparaden för första gången i mitt liv :D Var riktigt roligt. Dock vare kallt och tiden gick för fort..Nån gång ska jag gå det i stockholm!
- Har spelat fotboll i korpen och spelar nu innebandy i korpen och det är verkligen jättekul! Har saknat lagsporter så otroligt mycket och detta är ett bra tillfälle att få spela för kul skull utan press! :D Har också fått många nya vänner!!
- Fyllde 22 och känner mig äldre än gatan själv!!
- Gjorde min första salsomtenta..gick åt skogen! :(
- Har prövad Dancehall för första gången och tycker väldigt roligt :D Svårt som sjutton men kul!

- Hade en mysig julafton i stugan med syskon+respektive och barn! Dock utan äldsta systern då hon jobbade men det tog vi igen på annandagen!
- Hade en underbar nyår med vänner :D Riktigt kul!!


Nu ser jag fram emot 2012 och hoppas på att det ska bli ett bra år! Gott nytt år!!!! :D