Stockholm i mitt hjärta......

Eller mja, Men jag ska iallafall dit IMORGON :D:D::D WEHOOO!!! Jag är så glaaad!!! Prideparad och Quidditch-SM står på schemat, sen hoppas jag på ett besök på fotografiska och sf bokhandeln också! men får väl se hur det blir :D:D:D:D GLAAD JAG ÄÄR!! WHOHOO!!!
 
 
 
 

Say you'll be there

I'm back on track :D Bilder från trästocksfestivalen finns nu på min fotoblogg - http://jojselis.blogg.se
Ta dig en titt och komentera sen :D :D

Kärleken finns överallt, i dansen finns den tusenfalt!

Var på en kompis födelsedagsträff i lördags! Mycket trevligt var det verkligen!! Underbart folk och vi satt mest bara och snackade och åt godis/chips! Vi hade tänkt grilla men vädret tillät det inte så vi fick skippa det! men vi hade trevligt ändå :D
 
Har också spenderat några dagar i stugan och har hunnit med en båttur, en sväng till hjortronen men tyvärr var det redan plockat där vi gick o kolla och vi ides inte gå o kolla nån annan stans då det var varmt och vi mest troligt hade blivit uppätna av både bromsen och myggen, ätit våfflor i solsken samtidigt som vi hörde åskan dåna i stan! Trevligt att vara där! Skönt :)
 
 
Ikväll ska jag för första gången i mitt liv åka till Trästocksfestivalen och se Syster Sol :) Ska bli riktigt roligt hoppas jag, får bara hoppas att regnet inte ska vara just där..men enligt yr.no ska det vara moln/sol och därmed inget regn!! Hoppas dom har rätt!!
 
 
 
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän
 
Har lixom inte bara en bästa vän, utan flera som är väldigt nära <333 Men jag väljer ändå att lägga ut en bild på min äldsta vän (om man inte räknar med släktingar) som jag nu har känt i hela 13 år!! Det är inte lite! Tiden går fort när man har roligt och jag är så glad över att jag fick lära känna dig och att du fortfarande finns kvar hos mig <333
 
 
 
(En sjukt gammal bild dock men jag hittade ingen ny! Och den är så fin tycker jag <3)
 
 
 
Sen är väl min allra älsdsta vän min kusin Malin! Henne har jag känt sen hon föddes och vi har typ varit vänner sen dess!! <33
 
(Hittade även här ingen nyare, tror inte vi har så många bilder på oss två tillsammans (förutom en massa småbarnbilder) men den får väl duga då! ) men den här får duga)
<33

Set fire to the rain

Nu är jag tillbaka igen XD Om nån ens läser fortfarande är det ju ett stort plus :P haha!!
Iallafall...nu är det sommar på riktigt! Känns skönt. Mycket som dock går upp och ner just nu men det ordnar sig nog tillslut! :) 
Har inte gjort så mycket alls sen jag kom hem från varberg! Har väl mest tagit det lugnt! Firade midsommar i sillviken med släkten, som vanligt :) Mycket mysigt och trevligt!!
Måste ta tag i det där med läsandet också! har ju sagt till mig själv att jag ska läsa massa bra böcker i sommar (förutom all kurslitteratur då) men just nu går det segt :P Håller på med Zlatans bok just nu och det är inte så att den är dålig, och inte nån annan bok heller, men det är bara det att jag är så himla dålig på att ta tag i att läsa bara :P haha! Men imorn kanske, ska till stugan då igen och bara va! Då ska jag ta med en bra bok, och njuta av solen som jag hoppas ska visa sig!!
Var ute och sprang igår i gammliaskogen! Har inte sprungit där sen förra sommarn, men det blir ju så sällan nu för tiden då jag inte bor granne med den längre :P Så det kändes faktiskt rätt roligt att springa igår :D Kul att få springa där igen! Okej, jag gillar o springa runt nydalasjön också men gammlia är nostalgi, och det ger mer :P mer backar XD Nydala är så...platt :P haha!
Jag letar också efter springsällskap, så äre nån som är på att springa med mig så säg till : D (och ja, jag KAN ju springa nån annan stans också ;D)
 
Annars äre väl inte så mkt mer jag har o skriva :P Återkommer väl om jag kommer på nått..
 
 
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade
 
Hrm, har ju så många sämre vanor men en sak är väl att alltid logga in på facebook o sen va inloggad där en längre tid, trots att jag inte gör nått vettigt där alls :P Är mest bara...inloggad! O_o Förstår inte riktigt vad poängen med det är men jaa...måste försöka komma på vettiga saker att göra :P