Reflections

Jobbade i helgen. Det var länge sen med tanke på att jag var sjuk sist, men nu fick jag iaf jobba. Det gick faktiskt väldigt bra, speciellt idag! Allt gick jättefort och jag kunde ha en halvtimmes rast istället för 10 minuter.

Det har även varit en massa vintersport idag. Vissa bra svenska bravader blev det, och vissa dåliga också dessvärra.
Men men, det kan ju inte gå bra för alla!


Annars har jag bara tagit det lugnt. Orkar inte så mycket mer på dagarna när jag går upp klockan fem. Men inatt ska jag sova LÄNGE! Iaf till typ nio. Ska bli härligt.


Nä, nu ska jag sova, och drömma mig in i min egen lilla värld!


Nattsing nattsing!

I'll make a man out of you!

Var på stan idag. Tänkte handla lite affischer, men det fanns inga bra : ( Jag vill ha en Harry Potter affisch, HELST en med Fred och George på (gärna i samband med Weasleys wizard weezes). Men en sån affisch finns typ inte :( I hate it!
Åsså vill jag ha en massa andra HP grejer oxå, men aaaaallt är verkligen superdyrt åsså måste man isf beställa från nån amerikansk sida på internet och då blire bara ännu dyrare! Vaarför kan dom inte ha HP affärer i sverige föör? I Umeå hade ju passat perfekt!! Aja..Jag vill till London btw!

Aja, köpte iaf ett garnnystan och stickor (sånna man stickar med XP).

Sen var jag även på körskolan. Har fått 2 gröna prickar nu :D Dock ingen idag men det är nog inte långt borta :D:D


Sen vare oxå idrottsgalan. Ganska underhållande faktiskt o titta på. Och för första gången typ visades Veronica Wagner (sveriges bästa gymnast). Tycker det är för lite gymnastik i tv. De borde dessutom visa mer Trupp! jaja..nån gång kanske..Om typ 10 år eller så!


Och imorron fyller Hannah år :D Grattis till henne!


Och nu ska jag snart sova (eller ja, om nån timme typ XP)

Nattsing!


Does your mother know that you'r out?

Idag har jag varit på körskolan. Fick faktiskt en halv grön prick :D Så liite frammåt gåre iaf! Fast det är mycket kvar o det känns tungt : / Men men..nån gång ska det väl gå får jag hoppas!

Har oxå jobbat lite på kursen som jag håller på med. det har väl gått bra det med ^^


Jag vill ha ett jobb, men jag måste klara körkortet först..och jag är nu superless på o bo hemma!
Vi möblerade om mitt rum litegranna men jag blev aldrig nöjd. För det finns alltid nånting man bara vill bli av med men som man har kvar ändå för att man inte vet vart man ska he det annars och man vill inte slänga det heller.
Ja, det är svårt.. Och lådorna är fulla med skit o blä som jag hatar...aja! Nån gång ska jag väl få ordning.


Och imorn har jag körlektion (bläää). Ska köra i rondeller. Usch! Jag hatar rondeller. För folk har inte lärt sig att man ska blinka åt det håll man ska när man ska köra i en rondell, nä folk kör ändå utan att blinka. Hrmpf!


Och jag vill ha sommar! (eller snart, efter v.12). Jag är less på vintern nu. Antingen är det bara slask o grått väder eller så är det svinkallt. Sommar kom NU?!
Sometimes I wish that I could freeze the picture
And save it from the funny tricks of time


Sing a new song Chiquitita

Skulle ha jobbat i helgen men istället blev det att ligga i soffan 3 dar i rad. Har haft feber, förkyld, hostig och ont i huvet sen i torsdags och jag har inte orkat med nästan nånting, förutom att typ sova. Var inte förns idag som jag hade mindre feber och just nu känner jag mig rätt feberfri. Är bara lite snuvig och hostig än så länge men det är ju okej ändå.

Annars går dagarna mest bara frammåt!! Körkortet känns liiiiite närmare iallafall, kursen kommer snart avslutas och jag söker jobb för fulla muggar.


Aja, nån gång kanske!


Byebye

Där flyr han bort med den vilda.

Nu är både jul o nyår över. Julen var lite annorlunda detta år för inga syskon var med men det vart ganska trevligt ändå. Fick massa flytta-hemmifrån grejer, singstar, film mm. :)
Nyår tillbringades med Matilda med mat o film o mys!
Jobbade även julafton, annandan och helgen efter det. Tydligen hade det varit extremt mycket folk på akuten den helgen och det märktes verkligen. Det var smuts o grus överallt och även fast jag städade där på lördagen så såg det nästan ännu värre ut på söndagmorronen. Tur bara att jag börjar så tidigt så det är hyffsat tomt i salar och framförallt i väntrummet.
Ska jobba på tisdag och till helgen. Känns tungt men det ska nog gå bra.

Jag vill åka skridskor, men jag har inga. Eller jag har, men de är för små. Sånt suger. och jag vill, konstigt nog, åka skidor oxå men det är sviiiinkallt ute och det känns inte så peppande. Men imorron kanske! Hoppas bara det är lika vackert väder som idag.

Vi har även skaffat en platt TV nu! Känns ganska kul för nu ser man iaf vad det står på tv:n vid tex. sportevanemang osv XP Jag har fått den gamla tv:n till mitt rum, då min var ännu mindre. Känns bra.
Nu vill jag bara få ett jobb och flytta hemmifrån.tjobalooo