Be Like That

Nu har jag börjat med det där dumma tramset igen att inte skriva varje dag ;O Jag var ju så duktig, men int nu..aja, det kanske blir bättre sen!


Nu har jag iaf fyllt 18 år (:D) och det känns bara jättebra. Fick en massa fint när jag fyller år, bla. pengar, kläder, drakar, Harry Potter 1, presentkort mm :)

Jag har även hållt mitt svenska nationella tal. Jag pratade om Hoggy (hogwarts.nu) och i slutet om fefo (fenixforum.se). Jag berättade hur hoggy var och vad man kunde göra där..och hur mkt jag saknar det.
Det gick faktiskt väldigt bra :) pratade i 5 min och 16 sek..^__^

Annars...I fredags hade jag tänkt gå ut på x3m men det va ingen som ville gå med mig så det blev o äta middag på norrlandsoperan istället me mina föräldrar. det va trevligt det oxå :)
Sen igår var vi hos min brorsa och hans tjej. Alla syskon med pojk/flickvänner va där och det va riktigt trevligt :)
Sen har jag varit med Thomas. Vi såg Saw 2, som jag hade bestämt att jag INTE skulle se men så blev det ändå! Den va faktiskt inte så hemsk som jag trodde att den skulle vara ^__^

Och så vare träning ikväll oxå. Det gick väl okej :)


godnatt <33

Please take me out tonight

Hallåsan!


Idag har jag haft som en helt vanlig dag. Började med foto där vi skulle börja spela in vår film (som ska handla om en person som drömmer att ens kakor är uppätna och vaknar sen i panik över det och går fram till skåpet och märker att kakorna är kvar XP). Vi sprang typ runt i minst en halvtimme o försökte få tag på nån som kunde låsa upp ett sjukhusrum till oss. Tillslut gick det och vi fick det mesta gjort :)
Sen hade jag naturkunskap. tråkigt som vanligt. håller på med matspjälkningen.
Efter det lunch och sen psykologi där vi gick igenom sidorna till provet nästa vecka. huur många sidor som helst blev det och får lärare är dålig och man sover bara på hennes lektioner :S
Sen sista lektionen massage. vår lärare kom aldrig så hela klassen gick hem. det var trevligt :)


Ikväll blire o förbereda svenska nationella talet jag ska ha på fredag. Ska nog prata om Hoggy/fefo :D

Och såklart blire o ha min sista dag som 17-åring för IMORN fyller jag 18 ÅR :D hiii!


byebye butterflie!

I'm No Superman

Idag är jag som sagt stel i nacken efter min landning efter salton (se tidigare inlägg). Det är väldans jobbigt. Ska be om massage sen ;);)


Iallafal.... Idag började dagen med härlig sovmorron. Vi hade ingen svenska eftersom att våran lärare var borta.
Sen hade vi religon (jag fick dock inte redovisa idag heller..). En tjej i klassen är med i Jehovas Vittnen och hon berättade om det. Det va spännande faktiskt och höra : ).
Sen hade jag hål och sen foto. En i gruppen va borta så vi kunde inget göra än att gå hem ;) härligt. Dock jobbigt efter 2 timmars hål att ha en kvarts lektion..aja :P


I helgen blire o va me Thomas och baka till födelsedagen :D ska bli skojjs! Och träning då förståss ^^


byebyeee!

No way out

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Första lektionen religion där vi hade redovinsingar om sekter/nyreligiösa rörelser (jag skrev btw det jag skulle säga samma morron). Men jag hann dock inte redovisa idag så det blir imorn :S heelp!
Sen hade vi naturkunskap där vi gjorde en äcklig labb. Vi skulle använda vårt eget saliv (JAG fick gurgla äcklig salt/vatten lösning). äckligt värre. Men det gick väl okej :P vi lyckades iaf ^^
Sen filosofi. Såg på en film några i gruppen gjort och sen vare mest prat om provet vi ska ha SISTA VECKAN! ;O
Efter det massage, dock teori (eller terori som jag hellre vill säga). Trist värre när läraren är sämst på att förklara och ingen fattade ett dugg, det bådar gott..oooja! *hooost*.


Sen hade jag också träning ikväll. Gick faktiskt hyffsat :) KOM ÖVER BORDJÄVELN IDAG OXÅ :D:D *superstolt*. Annars kommer jag säkert ha ont i nacken imorn efter min landning efter salton (landade på rygg och spände såklart inte nacken :P men det har hänt förr så jag är van)


Godnatt!!!

Don't Forgett

Nu var det jääääättte länge sen jag skrev ;O vad har hänt?! Jag måste sluta med detta trams.


Aja, idag var jag iaf ledig från skolan. Lärarna hade planeringsdag så det va skönt ^^ Vi va även på opera med klassen och såg Sjökor och Stekare :) Det är yrkesklasser från dragonskolan som har bloggat fram denna opera. Den va riktigt bra :) Och dessutom va Fanny från laget med :) skojjsskojjs!

Annars är det BARA 5 dagar kvar tills jag fyller 18 :D:D:D Jag längtar övermycket!!!


godnatt!!

Fairytale Gone Bad

Nu var det ett tag sen jag skrev. Tänkte skriva igår men det blev aldrig av! Så jag börjar med att sammanfatta gårdagen.

Det började bra, fick tillbaka naturkunskapsprovet. Jag trodde som på ett max G och det hade varit väldigt bra. Men när jag sen fick se vad jag fått upptäckte jag till min lycka ett VG :D Då blev jag väldigt glad. Trodde aldrig jag kunde så så bra på ett NK prov, jag som inte fattar nånting XP

Annars hade vi inte många fler lektioner den dan. Ingen psykologi för att läraren var borta och en utebliven klasstimme eftersom att ingen orkade gå på den och vi skulle ändå inte haft nå lärare.

Och nu om idag.
Vår första lektion var religon. Vår lärare är väldigt snäll och bjöd oss på skumtomtar :D Han är nog vår bästa lärare hittills ;)

Annars hände inte mycket speciellt denna dag heller. Det tråkiga var dock att träningen inte blev av eftersom att per var sjuk. Mkt tråkigt eftersom att jag för en gångs skull var peppad. Aja, får peppa söndag!


Och sen en sak till som gör mig ledsen och det är att Fenixforum ALDRIG VILL ÖPPNA! Först skulle det öppnas 6 november men sen blev det två dagar till, alltså skulle det öppna idag! Men har det gjort det? NEJ! Jag blir såå less. Finns inget o göra juee :( Aja, den som väntar på nått gott....väntar alltid för länge!Byebye!!

La Vie Boheme

NU är jag hemma från cypern. Känns väldigt tråkigt att komma hem till detta hemska och kalla väder när man endast haft sol och jättevarmt varje dag. Men men, rätt skönt o va hemma ändå :P

Annars har cypern varit kanon! Som jag sa så hade vi sol varje dag (dock vare nära att det skulle komma världens oväder första dagen men det drog bort innan det hann komma till oss).
Vi har mest bara varit vid poolen och solat, några gånger en promenad till stranden. De utflykter vi gjorde var en till Cyperns huvudstad Nicosia (som är delat i en cyprisk del och en turkisk. vi såg muren som delade staden och det var en gränsvakt där oxå). Det va riktigt trevligt att gå runt deras gamla stan och titta lite.
Annars var vi i nån slags kyrka. det var jättefint där inne med guldprydda väggar och målningar av en massa bibliska folk.
Sedan gjorde vi inte så mycket mer.

Vi cyklade även ut på en lite tur själva. vi tänkte att vi skulle cykla och kolla på nå grottor nånstans men tyvärr hittade vi inte dem, utan hade cyklat lååångt i värmen näästan i onödan. Men lyckligtvis dök det upp en liten vagn som sålde mat och dricka helt plötsligt så det var ju tur för oss som va så törstiga.
Men det va ett äventyr ändå :P

Och nu är vi hemma i umeå igen! missade när det snöade. men men :P


Ikväll blire träning och inte så mkt mer. försöker skriva på svenska uppsatsen men det går trögt!

och dessutom vill aldrig fefo öppnas (det ska öppnas idag) och jag blir ledsen :/

byebye