Nu är det ljus här i vårt hus

Har adventspyntat i helgen. Satt upp ljusstakar och ljus i adventsgranen. Vi har även satt upp en ljusslinga i vårt minikörsbärsträd! Det blev massa fint <3

Har jobbat idag och när jag kom hem hade mamma gjort lussebulledeg. Jag hade tydligen köpt fel kesella (köpte med vaniljsmak) men det blev jättegott ändå! :D Längtar tills nästa helg då det blir pepparkaksbak <3

Kom nyss hem från stan. Har varit och kollat på skyltsöndan. Riktigt vackert med alla tomtar och ljus. Dock hatar jag att vara på stan när det är massor av folk (det blir så otroligt trångt och man kommer knappt frammåt) men tur det inte är så ofta.

Imorron är det första december. Skit vad tiden har gått fort. Bara 24 dagar kvar till julafton, jag längtar <3


OCH...BARA 3 dagar kvar till STOCKHOLM :D:D Jag längtar massor <33Byebye!


I wanna Run To You

Mina föräldrar är bortbjudna och jag är ensam hemma. Har just ätit kyckling i god sås och nudlar. Riktigt smaskens blev det <3 (och riiiktigt starkt XP).
Sitter just nu och kollar på slalom på tv. Maria PH ligger typ 4 och Anja Pärsson ligger nånstans längre bak. Hoppas det går bättre i andra.

Kollade på ett klipp när ett fan hade fått komma upp på scen tillsammans med Johan Palm (eller inte just DET, utan snarare intervju med henne och johan). Hon var helt hysterisk typ ;O Och tydligen hade hon röstat 300 gånger :O Jag säger som Johan: Hur har hon råd männskan?!

Ikväll blire nog o titta på stjärnor på is och bara tare lugnt. Är trött och ska även jobba imorron så det kommer inte bli så värst sent. Dock känns det bra att jag gjort bort de flesta förråd och kontor idag så slipper jag dom imorron.

Längtar jättemycket tills på onsdag. Dock känns det jobbigt med 10 timmars bussresa men det äre lugnt värt :D:D


Toodeloo Kangoro


Workin' 9 to 5

Jobbade idag. Vaknade klockan 5 och var jättepigg. Hade hoppats på att kanske få va liite trött så jag kunde få znoosa lite. men nää! Jag skulle vakna pigg.

Aja! Men det gick bra o jobba iaf. Går väldigt fort nu för tiden när jag kan mer. Känns skönt!


Imorn äre skyltsöndag och det ska bli massa roligt! Det är så fint när de tänder alla lampor överallt.

Ikväll blire o bara tare lugnt o va hemma. Mina föräldrar ska bort så jag blir ensam hemma. Ska bli skönt :D


Byebye butterfly

Silly Really

Har sökt typ 3 jobb idag :P Gick in på Umeå C:s hemsida och kollade igenom lite olika företag och sen skickade jag ett mejl till dom. Dock inte lika bra som att gå dit men det får duga. Kanske går dit nån gång iaf : )


Ska snart börja traska iväg till arbetsförmedlingen (eller snarare SF bion). Ska tydligen få nån info om typ utomlandsjobb lr nått. Hoppas det blir bra! Jag e så less på o sitta hemma nu. Vill ha ett jobb NUU! Och så vill jag flytta hemmifrån.

Jag e så less! Ge mig ett jobb nån?Byebye


Heaven can wait

YEEY :D Då vare bestämt! JAG SKA KÖA TILL THE TALES OF BEEDLE THE BARD :D


Ska möta Kiki, hennes pojkvän och nån till där nere i stockholm. Ska bli underbart skojjit :D Har drömt om att få köa så länge så det ska bli massa underbart <33
Har beställt boken och ska bara beställa bussbiljetter!Ååh, vad jag längtar :D:D


Vissla nu på sången alla tomtar kan *vissel vissel vissel*

Idag är en sån där dag jag inte kommer göra något vettigt på. Jag kommer sitta vid datorn, kanske läsa lite och möjligtvis se en film. Men man får väl passa på när man kan ^^ Fast jag längtar efter ett jobb -_-. Ingen som har ett till mig :]


Fast jag ska träna i eftermiddag med Karro iaf. Det är riktigt roligt o träna med någon än o träna själv. Man blir mer peppad.


Aja, nu ska jag nog ta o läsa ut kapitlet i den bok jag läser (Håller på med Stieg Larssons bok Mannen som hatar kvinnor. Har hört att den ska vara bra så jag hoppas att det stämmer)Byebye


Ute är det vitt vitt vitt!

Var ute och skottade idag. Mamma bad mig göra det och eftersom att jag inte har något annat för mig så kunde jag lika gärna göra det ^^ Var inte så mycket dock så det gick fort : )

http://www.youtube.com/watch?v=pO5HrYqtDAc


Jag älskar den låten XD haha, den ska bli årets jullåt för mig!

Köra fort som fan!

Var som sagt hos tandläkarn igår. Det gick faktiskt bra, behöver inte komma tillbaka på ett tag. Känns skönt! ^^
Skickade även in en bild till bilddagbokens jultävling. Jag hoppas att den blir nominerad iaf ;O Vinner gör den nog inte, många andra e så mkt finare.
Men men..

Var även på körlektion nu. Körde runt lite i stan o så. Det gick faktiskt ganska bra :O Fick köra lite på enkelriktade gator och i korsingar med trafikljus. Gjorde även lite teori. Gick okej, måste börja kämpa med det nu så jag får körkortet snart! sööck!

Aja, ska träffa horrokruxerna+snapes näsa i eftermiddag :D ska bli massa skojjsit!


tjolahopp!

Take a look in the mirror and make a change

Nu är jag tillbaka igen. Har fått till designen hyffsat nu på bloggen så nu när den är mycket snyggare så blire roligare o blogga :D
Måste ta o börja vara lite aktiv nu, det är ju ganska roligt ändå!

Ska till tandläkaren idag, 3:e gången på ett halvår. Måste vara rekord. Hoppas att detta är sista gången dock!
Och ute blåser och snöar det massor och det känns inte roligt o gå ut. Hade ju tänkt fara en stund på stan. Blir väl o ta bussen! ^^
Tänkte köpa lampor till min nya fina miniplastgran (de som kom med var jättefå och konstiga) och så tänkte jag köpa julpapper.


Have a nice day!