Dance whit somebody

Igår var jag och såg Män som hatar kvinnor på bio. Läste ut boken i måndags så jag kom ihåg väldigt mycket. Det gjorde att jag märkte många saker de hade ändrat/tagit bort, vissa saker störde jag mig mer på än andra. Och i boken går allt jäääääätteseegt fram med mycket förklaringar och sånt. Men i filmen gick allt huur fort som helst och 2½ timme kändes som 1½.
 Men slutet var bra.

Annars var väl filmen okej.


Och Magnus och Annika vann Let's Dance. Det var väldigt kul tycker jag!


Idag ska jag på kalas. Min kusin Sanna har fyllt år. Ska bli nice!


Byebye


Och vi ska köra, Köra fort som fan!

Jag överlevde Halkbanan XD Känns väldigt bra! På dit och tillbakavägen fick vi träna omkörningar. Det gick väl okej för mig tycker jag!
Sen när vi kom till halkbanan så fick vi först en introduktion om hur det gick till o hur vi skulle göra osv. Efter det fick vi sätta oss i en bil och köra olika banor där det var halt på olika ställen. Det var väldans läskit XO Och ganska kul! :P
Sen fick vi prova att sitta i en bil som de först välte till höger, sen vänster och sen uppochner. Det var rätt spännande :P
Vi fick även se en film om vad som händer när man krockar i olika hastigheter. Usch säger jag bara! Man kan ju bara tänka sig vilken smäll det blir. Lixom, om man står rakt och sen faller frammåt och tar emot sig med händerna så går det i 7 km/h. Kör man i 30 är det som att hoppa från första våningen och 50 som från 3:e våningen!
Det är ganska läskit ja!
Och vikten gångras med 40 i en sån krash, så har man en 2 kg coca cola flaska I baksätet och den flyger frammåt, så väger den runt 80 kg. Tänk o få en sån i huvudet...usch ja!

Så det var väldans lärorikt kan man säga. Och det är svårt o förstå vilka konsekvenser det kan bli om något händer på vägen.Aja..ska ge mig själv en belöning sen! Det tycker jag att jag förtjänar. Vet dock inte vad än men det blir nått gott ^^byebye!

Titta det snöar, titta det snöar, allting är vitt vitt vitt -_-

Fuuuuck!!!


Det snöar ute -_- Varför? Det som höll på o bli vår, åsså börjar vädret göra sånna hära dumma saker! Usch!!
Jag ska sluta bestämma saker, för då blir det alltid tvärtom! Kanske ska bestämma att vintern ska fortstätta minst till midsommar!
Huuvva!

Hade körlekion idag. Det var uppehåll då som tur var. Det gick väl okej, vissa saker gick bättre än andra. Och imorron äre halkbanan! OMG, aja! det ska nog gå bra! Har ju hört att det ska vara jätteroligt så jag får hoppas att det är så med :P


Åsså har jag läst ut Stieg Larssons Män som hatar kvinnor. Den var väl rätt okej tycker jag! :) Lite krånglig i slutet men det var ju inte så jätteviktigt egentligen :P
Jag gillar sättet han skriver på.


Byebye!


Det är Vi som är byhålans tuffaste gäng, med brylcreme, stålkam och gällivarehäng!

Var med Hannah igår och idag. Vi klädde ut oss till trasdockor och poseade i trappen. Det var väldigt roligt, och jag älskar min frilla! Haha, borde nog ha den nån gång XD
Vi såg även film, Mamma Mia och Finding neverland. Två jättebra filmer <3 Vi borde dock se Rent nån gång! Det är en film jag kan se flera gånger utan att tröttna! Jag älskar den <33

Annars har jag jobbat i helgen. Det gick väl bra! Känns skönt att det iaf e hyffsat ljust när jag går upp så tidigt på mornarna :P


Och nu är våren här, det har jag bestämt! och nu får det ABSOLUT INTE komma nå mer snö! För då blir jag lessen i ögat, sådeså!
Jag som trasdocka :] Jag gillar den bilden! Om jag vore en trasdocka skulle jag lätt se ut så där!

The sun will come out tomorrow

I morse när jag gick till jobbet så var det ljust :D Helt underbart. Nu slapp jag gå där i mörkret och ha känslan att det var mitt i natten. Idag kändes det snarare som att klockan var runt åtta!

Och det är härligt vårväder ute <33 Sol och hyffsat varmt. Helt underbart! Satt ute och läste en stund. Har inte mycket kvar nu på Stieg Larssons Män som hatar kvinnor!
Jag hoppas att detta väder håller i sig länge länge nu! <33


Och annars idag blire o va me Hannah : D Vi ska klä ut oss till trasdockor och fota varandra. Ska bli spännande, vet dock inte vilka kläder jag ska ha men det löser sig ^^

Och jag vill ha en glass ;O Hoppas det är sol när Hannah ringer så vi kan gå och köpa en (om hannah nu vill ha en såattsäga ;O men det måste hon, annars tvingar jag henne att köpa en iallafall!)


Byebye!

Now She Sleeps In A Box In The Good Soil Of Denmark

Nu e jag hemma från Fjällen :D Det var väl okej, vädret var väl inge vidare, snöade för mycket. Och första dan vare först sol, sen snö, sen sol, sen snö osv osv osv. Det kallar jag verkligen fjällväder!
Men lite åka blev det iaf :) Så det va ju nice!
Sen även lite fiske. Jag HATAR o fiska så jag satt mest på min egengjorda snösittplats i snöovädret och gjorde ingenting. Men jag klagade inte *stooolt*!
Det var även nå Polis EM i skidor, både på längden och utför. Roligt o titta på :)


Nä, nu ska jag ner o se tv trorja! Och imorn blire jobb -_- Men men..ska iaf va me Hannah imorn så det blir ju bra :D:D


Byebye!

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA????!

Okej! Jag SKA dissa melodifestivalen nästa år! Jag LOVAR!!! Det här söööög! Hur sjutton kan man rösta fram de två sämsta låtarna som etta o tvåa? ;O
Antingen lär det gå åt helvette i ESC eller så kanske vi har tur, resten av europa har ju inte alltid den bästa smaken alltid heller! Så, vem vet? Men det var ändå sämst låt!


Men men..Iallafall!!

IMORRON bäre av till FJÄLLEEN :D Ska till tärna/hemmavan! Ska bli uuuunderbart :D har längtat lääänge!


tjingeling!

I think I could understand

Bokade biljetter till Rockklassikers konsert igåår :D:D:D ÄNTLIGEN ska jag få se DIA PSALMA LIVE :D:D Har längtat efter det läänge!
Ska bli underbart. Ska fara dit med Thomas :D


Annars var jag med horrokruxerna i helgen. Vi pratade massor, åt godis och sjöng singstar. Skojjskojj. Var även i stugan och grillade korv och pinnbröd. Massa härligt, och det var sol och varmt. Syrran va även på besök så det var trevligt :)

Snart har jag körlektion. Hoppas det går bättre än det gjorde sist. Gillar inte att göra fort, det är läskit. Men det måste man ju oxå.