Highway to hell

Jag är trött! Man blir det om man sitter i en mörk fotokällare några timmar. Och det är knappt någon luft här inne så det göre bara ännu jobbigare -_-

Hade friskvårdstimme idag och jag hade valt stavgång. Okej, stavgång är kul men inte när det är svinkallt och regnit. Så det blev ingen lång tur :(

Aja, ikväll blire Idol från Umeå (jag hoppas verkligen att jag känner någon) åsså funderar jag på o gå till Ica o köpa mig en påse naturgodis. Det skulle var SÅÅ gott!


Japp japp! Nu e jag trött o vi slutar om ett tag.  Försöker oxå skriva om en fotograf, James Nachtwey, men min info är på engelska och jag har fastnat på en mening jag inte vet vad hela meningen betyder. Och att jag är så otroligt dålig på att formulera om texter gör det bara ännu jobbigare!

Aja, det kommer gå!


Have a nice day!

Dream on, dream on, dream on!

Ännu en dag som gått! Snart har vi gått är i tre veckor, fast det känns som flera månader! Men det e nice!

I helgen var vi på marknad i hudik. Väldigt trevlig liten marknad faktiskt. Och vi hade fått i uppgift att fota en okänd person så nära som möjligt. Jag gjorde uppgiften rätt fort. Gick förbi en gubbe som frågade om jag ville ta kort på honom.
Sen började han snacka om en massa, han va trevligt han!
Men sen började det regna och jag hann inte med o titta på allt innan vi var tvugna att fara hem.
Köpte bara en påse naturgodis som snart är slut (A)

Ikväll blire o se Idol och tare lungt!Nice day

Last look at Eden

Helg igen! Jag förstår inte vart tiden tar vägen!

I onsdags var vi alltså i Sundsvall och var med i ett fotoprojekt. Vi skulle alltså, i färgglada kläder, krypa runt i cirklar på ett stengolv medans vår lärare stod på en ställning, som hissats upp i taket, och fotade oss när vi kröp runt där!
Lite öm i knäna var man efteråt men kul vare!
Sen gick vi till ett fotomuseum där de bland annat hade en utställning med Sune Jonssons fotografier och en massa gamla kameror som jag bara drömmer om att få testa!


Sen var vi på skattjakt i torsdags. Vi skulle gå till olika stationer och göra lite grejer. Rätt okej, förutom att vi aldrig fick någon skatt!

I fredags vare demokratitemadag. Inte så jättekul dag precis men den fungerade väl!
Och på kvällen tränade vi och åt pannkakor <3


Och nästa helg åker jag hem. Känns kul för saknar hemma! Dock tror jag inte att jag kommer att hinna med o träffa kompisar o så men det kommer ett lov oxå v.44 och DÅ ska jag försöka träffa alla så mkt som möjligt!

Och Idag blire marknad i Hudik!


have a nice day! 

1000 Miles

Nu har vi gått här i lite mer än en vecka! Känns som att det gått mycket längre tid. Dock har tiden gått otroligt fort och dagarna bara springer fram!
I helgen var vi bland annat en sväng in till huddik och gick runt på stan. Ingen shopping för min del dock men andra handlade! Fast det blir nog fler gånger vi ska fara in antar jag ^^

Imorron gör vi en utflykt till Sundsvall där vi ska vara med i ett fotoprojekt. Jag får berätta mer om det sen eftersom att jag inte har så stor koll på vad vi ska göra! Men jag vet att vi ska ha färgglada kläder på oss och gå runt i en cirkel medans en kamera är uppsatt i taket och som ska ta ett kort med en lång slutartid.
Japp...


Vi har också fått en uppgift att i helgen på marknaden i hudiksvall fota en okänd människa. Känns lite läskit men har andra lyckats så ska väl jag också göra det!


Och jag har börjat sakna alla där hemma! Jag längtar lite till lovet då jag kommer hem i en hel vecka o får träffa de flesta hoppas jag!


Have a nice daY!