Imorron..den stora dagen D

Igår var det brännbollsturnering. Vårt lag, För Friskade, hade beach tema med badringar, cyklop, flytväst och simfötter (+lite till). Dock gick det inge vidare. Vann endast en match av 3. Men rätt roligt var det och inge regn :)

Idag blire och pynta vagnen med lakan och julkrimskrams. Jobbigt bara att det regnar men det blir säkert bra det med! ^_^
Och ikväll blire och äta ute med klassen och se fotboll!

Var även idag och städade ur skåpet och fick tillbaka mitt projektarbete. Näst sista dagen i skolan! Ojojoj vad tiden gått fort!


Och imorn..ja imorn! Ja DÅ äre den stoora dagen! STUDENTEN! Känns både läskigt, roligt och sorgligt på samma gång.
Fast mest roligt trorja. Och förhoppningsvis så regnar det inte så mycket imorn!


Byebye

Frihet, Frihet Frihet!

För ungefär 15 minuter sen lämnade jag in min sista uppgift nånsin i gymnasiet. Känns lite läskit att veta att om en vecka och 2 dar så smäller det! Då är man fri som en fågel och ingen mera skola på ett tag (iallafall). Men på ett annat sätt känns det ändå väldigt skönt. Att få slippa skolan för ett tag och få prova på arbetslivet för en stund.

Men sorgligast är nog att det är endast en vecka och 2 dagar kvar med klassen. I 3 år har vi gått med varandra och man har lärt känna mycket nytt folk. Och lika många kommer man att få ta adjö av om en vecka och 2 dagar. Och speciellt trist känns det att säga hejdå till de man endast har pratat med i skolan och inte umgåtts med på fritiden.

Men förhoppningsvis så ses man säkert någon vacker dag, på stan till exempel eller på något annat trevligt ställe! :)


Snart tar vi studentet, snart är vi fri!! Sjung om studentens lyckliga dagar!

hejhopp, här kommer vi! SM3FVB05