va ä dä som gäll?

Har i tre dagar nu tänkt o gå o handla, men det har inte blivit av på grund av all denna snö som har ramlat ner för himlen! Jag som tyckte vi redan hade tillräckligt så kom det ännu mera! Blaah!
Och inte har jag åkt nå slalom i år heller! Har varit sugen på det aslänge nu men inte blire av inte. Kanske på sportlovet att man kan fara nånstans men det lär ju inte bli av -_-. Och fler o fler verkar fara till varmare länder också! Så himla fusk -_-

jaja...

Annars hare väl int hänt så mkt. Skola och åter skola. Mycket fotouppgifter nu och det blir mer. Och på tisdag får vi fotografbesök. Måste ta o skriva ut lite bilder som han kan titta på.


Ikväll blire förhoppningsvis Tacos och sen kanske utgång!


Ha en bra dag!


Let's go out tonight

Utgång igår på tre bockar :) Riktigt roligt vare! Har längtat länge efter att få dansa!! Dock saknar jag stort dansgolv med massa pers, nu vare väl som max typ 30, och i början bara jag o Sara ^^. Men men, man får nöja sig med det som finns :)


Nu sitter jag här o har jääääääääääätttetråkit! En i klassen har inflyttningsfest ikväll men jag får se hur folk orkar fara dit lr inte! Men det ordnar sig.
Alla sov aslänge idag o jag har inget o göra! Blah!

Ha en bra dag!

Säng säng säng Sova sova sova

Har varit astrött de senaste dagarna. Förstår inte varför, har ju sovit rätt bra ändå på nätterna så jag borde ju va pigg!
Aja, det är säkert att det är så mörkt fortfarande och att man inte riktigt hunnit ställa in sig efter lovet.

Håller på att söka sommarjobb för fullt. Vill så gärna ha något annat än på städ! Ska ta o rusta upp mitt CV en aning ikväll hade jag tänkt så att jag kan börja skicka iväg ansökningar. Har vissa ställen som hade varit extremt roliga att jobba på och jag hoppas att de ska söka sommarjobbare i år med!

Och inget andra år blire på fotolinjen här, så jag bor nog i Umeå till hösten. Var nog ändå rätt skönt med tanke på att jag faktiskt längtar hem, och vill passa på att vara hemma när jag har de flesta kompisarna kvar där.
Måste också börja leta kurser jag kan söka till hösten, ifall jag inte får något jobb! Ett arbetslöst år till klarar jag inte av!

Imorron far mina föräldrar till Thailand. Så himla orättvist! Aja, nästa gång ska jag också med. Åsså ska jag försöka övertala mamma om en resa, antingen till London o se musikal eller till Barcelona och se fotboll!


Jajjaa...Have a nice day!


Back back to school again!

Jaa, imorron bäre av till skolan igen. Har varit härligt o va hemma men lite har man ju längtat tillbaka mest hela tiden, till klassen o alla andra trevliga människor!
På ett sätt vill jag tillbaka, jag älskar foto och har inte haft ett så bra halvår på länge. Men samtidigt är jag otroligt pepp på att bo här i Umeå, skaffa jobb och flytta hemmifrån.
Är så otroligt kluven på vad jag ska göra till hösten. Det har pratats om att göra ett påbyggnadsår och det hade varit väldigt roligt, men samtidigt vill jag hem! Men jag skulle aldrig klara av ett arbetslöst år till så isf vill jag veta vad jag gör i höst, men det vet jag inte förns i sommar nån gång.
Jag HATAR verkligen mitt ovissa liv. Nån som har en spåkula som kan visa mig vad som kommer hända med mitt liv detta år?

Morr...


Aja..det ordnar sig säkert I Hope.

Idag har vi slängt ut julen = Kastat ut julgranen, tagit hammarn och slagit sönder pepparkakshuset och ätit blåbärskaka mitt i vintern.
Vi har även hunnit med att grilla korv i stugan o skottat lite tak!

Japp..have a good day!