How we gonna pay last years Rent? ;O

Jag lyssnar på den låten just nu ;P Jag är som galen i musikallåtar (och själva musikalen som film oxå, men låtarna gör ju filmen som sagt :])


Imorn har jag äckelprov i idrottsmedicin, myologi (muskler). Huuur tråkigt och svårt som helst och jag blir galen på alla fästen, ursprung, latinska namn och laterala/mediala ord! ;O Jag hoppas för all del att provet kommer att vara enkelt och att jag kommer att kunna alla svaren, för jag har pluggat hårt och jag orkar inte göra om det ;O

Imorn ska vi även åka slalom/bräda på gympan..PÅ BRÄNTIS?!?! Av ALLA ställen så BRÄNTIS?! Typ världens minsta backe som det tar 3 sekunder o åka upp och 3 sekunder ner! yeaah!
Jag är extremt otaggad och just nu lutar allt mot att jag skippar skiten! Orkar inte konka skidor fram och tillbaka! Jag får fika hemma istället, det går lika bra det!


Nattsing!

Tango Maureen

Denna helg har varit rätt okej faktiskt!

I fredags gjorde jag inte mycket. Var bara hemma o tittade på tv :P

Sen i lördags vare planeringsträff för oss umefefosar (om du undrar vad fefo är så kan jag berätta hela historien IRL för jag orkar itne skriva den här. Så undrar du, frååga!)
Det va superskojj :D dock gick det kanske bara sådär med planeringen eftersom att vi hela tiden kom in på andra saker än just det men supertrevligt va det iaf :D

Sen efter det for jag hem till mina kusiner där vi åt middag och såg melodifestivalen :) Dock sööög melodifestivalen. INGET bidrag va särskilt bra och heelt fel personer åkte ut/gick vidare!

aja..sånt får man ta ibland!


Sen i söndags pluggade jag alldeles för lite men ajaa! Sen träning på kvällen. Va extreeemt opeppad men det gick ändå rätt så braa :D


Nu ska jag fika tills jag blir tjock! Byebye!


Happiness

Oj, nu är jag dålig på o skriva igen! *fy på mig*!

Nu har vi fått våra studentmössor :D De va superfina! Jag har skrivit "Johanna H" och "2008" där fram och "FV3B" där bak. Hade hellre velat skriva FVB05 men det fick inte plats :/
Jag bestälde även ett champangeglas, en penna och en visselpipa! Ska även få nå trosor oxå men de har inte kommit än :P


Gjorde naturkunskapsäckelprov igår. Det gick bättre än vad jag trodde faktiskt ;O Trodde inte jag skulle kunna nått men jag kunde faktiskt en hel del! :D

Och i april ska det vara en stooor fefo träff i Umeå och då ska vi umefefosar samlas på lördag i planera :D ska bli massa skojj!


Annars äre väl inget som hänt trorja ;P


byeeee

How mutch can I take of this?

Nu har jag inte skrivit här på år och dar så det är på tiden att jag gör det nu!


Jag börjar med helgen som va nyss!

Började med att vi for till Piteå på fredan där syrran och Carina bor :) Det var jättetrevligt, deras hus var jätte fint!
Vi åt jättegod mat, pratade och kollade lite på tv!
Sen på lördan åkte jag skoter för FÖRSTA gången :D:D Kändes som att det var på tiden. Carina körde och känslan när hon gasade på var obeskrivlig! Det va jäääätteroligt :D:D
Sen på söndan fyllde molsie 18 år så då var vi där och firade henne :)
Sen hade jag träning på kvällen som inte alls gick lika bra -_-


Sen har man även blivit singel igen! Vi gjorde slut igår och det känns verkligen som att det var det enda rätta för oss båda! Vi är iaf kompisar än så det känns ju väldans bra :)


Halleluja

Denna helg har varit väldans bra. Har varit med Thomas hela helgen och det har varit väldigt roligt! Såg på två filmer, Hitman och Hellboy, och dom va väldans bra. Sen såg vi oxå melodifestivalen och bakade sk. simon-kakor! Kakorna va väldans goda och melodifestivalen oxå, FÖRUTOM att den där gubben Christer ellervadhannuhette kom direkt till globen! Snälla nån..HALLÅ?! hans låt sööööööööööööög och tjejerna i bakgrunden kunde inte ens sjunga! Aja, det kommer ju fler artister till globen (hoppas dock inte på Carola).

Annars har jag pluggat till provet i idrottsmedicin litegranna idag. Tycker själv att jag kan det mesta men det finns ändå lite jag inte kan. Men jag har ju imorn och lite på tisdag att plugga oxå, så det ska säkert gå ;O;O

Sen oxå träning. Det gick väl okej, kunde dock gått bättre ^^

Annars var ju dagens höjdpunkt när vi skulle fara hem från träningen. Det började att vi körde mot en korsning med trafikljus, där det då var rött ljus just då, och de fem bilar som var framför oss stannade inte utan körde i full fart mot rött. Va konstigt tyckte vi, FEM bilar på raken kör mott rött! Det måste vara något fel. Vi stannade ju såklart, för vi e ju duktiga! Men det skulle bli längre än vi trott, för de där röljusen ville aldrig bli gröna. Jag tror vi stog där i 5-10 minuter och väntade och väntade. Vi hann tänka massa saker som att det kanske kunde vara nån dolda kameran lr nått sånt. Vi testade att köra liite liite frammåt så att kanske den andra bilen bredvid oss oxå skulle köra, men nää! Han stod kvar! Och juust då vi tänkte fara så kom det en polisbil! Attans attans! Ajaa, då vare ju bara att stå där och vänta! Vi väntade, men inget hände! Vi tänkte att nån borde ju gå fram till poliserna och säga till att det aldrig blir grönt. Tillslut gjorde Lina det och de gick dit och dirigerade istället, röljusen va trasiga!
Det va jätteroligt! Vi kunde knappt sluta skratta! Sånt händer ju inte varje dah ;)


Aja, nu ska jag sova! Godnattsi!


mweeep!

Nu vare sådär superlänge sen jag skrev igen ;O Mycket dumt!

Aja, får börja resumera gårdagen!


Började med ledarskap och sen idrott! På idrotten åker vi skridskor. Det är väldans kul, speciellt att spela bandy! Och jag har faktiskt gjort en massa mål oxå :D

Sen hade vi naturkunskap då vi skulle odla bakterier. Vi hade hett nått i en plastburk i förrgår och igår hade det stelnat (eller typ geleaktigt). Sen skulle vi ta en tops, doppa den i nått saltlösligt tjoffs och sen stryka den på olika saker som kunde ha mkt bakterier på sig, som lysknappar, mobiler, nycklar, örhängen mm. Mycket roligt ;P Undrar om vi hade mycket bakterier!

vad hade vi sen då...Jo, religion. Då skriver vi på ett eget arbete om vad man själv tycker om religion o sånt. Det är rätt roligt faktiskt!


Sen på kvällen hade jag träning! Det gick superbra :D Jag va superduktig som körde BORD :D och dessutom inte det vanliga bordet utan pegasusen, och över den har jag aldrig kört förr :D Mkt duktig e jag!


Idag har jag bara en lektion, söka jobb, som börjar 12.55. Känns jobbigt! Måste plugga till mitt äckelomprov i naturkunskap och ett vanligt prov i idrottsmedicin. Jobbigt?! JA!
Sen blire Thomas ikväll och lite på lördag! Himlans trist att jag måste hem o plugga så tidigt så vi inte kan ses så länge på lördan, men det går inte att göra ngt åt tyvärr :/ Måste jag plugga så måste jag!


Aja, hade!