Thriller

Jag har märkt att jag väljer rubrik efter låten jag lyssnar på just då. Just nu lyssnar jag alltså på Michael Jacksson - Thriller ^___^

Men men..

Igår var jag med Thomas : ) Det var riktigt roligt. Kommer dock inte få träffa han på länge nu eftersom att jag far till cypern imorn :/
Men iaf så skulle vi fara till affären och när vi var påväg hem så höll vi nästan på att blåsa av vägen. Det blåste jättemycket och när man åker moppe så blire inte så mkt bättre ;P

Annars har vi sett film (jarhead) och massa Prision Break :)

Och idag har jag varit me thomas då en stund och sen träning (vi va dock bara 4 stycken men det va rätt okej ändå :))

IMORN bäre av till CYPERN :D:D ååh vad jag längtar! Har inte packat nästan nånting alls :P tur ja e ledig imorn så jag kan göra det dåå ;P

Byebye! 

Nothing Else Matters

Idag har jag haft prov i naturkunskap. Det gick faktiskt rätt okej, ett G är nog rätt säkert hoppas jag : ) Annars blir jag ledsen.

Vi visade oxå upp våran "otroligt braiga" film idag på filosofin (läs: fly fly away and leave al this to tomorrow). Det gick faktiskt bra ;P (hoppas jag ^^)


Annars har jag också haft träning idag. Det gick JÄTTEBRA :D Körde TVÅ JÄTTELÄSKIGA övningar! 
1. Jag KOM ÖVER det jävla bordet! Sååå SJUUKT stolt jag är :D Jag är annars livrädd för bord men nu gick det :D Yees, det där "Nu-jävlar-ska-jag-köra" grejen funkar verkligen :D
2. sen körde jag SJÄLV på läskig saltouppställning. :D Stooooolt!


Och sen en sak till: PEPP! PEPP är jättebra. Man kör jätteläskiga grejer då om man får pepp :D <3

Så, det var det!


Byebyeee


Black or White

Idag var det inte precis min dag. Kom till skolan som vanligt, men när jag kommer fram ser jag endast en i min klass där. Senare får vi reda på att första lektionen är "plugga-hemma-lektion" och det visste inte vi! ååh så drygt.
För att göra det hela bättre försökte vi smita in och se tvåornas uppsättningar av shakespear teatrar. Men vi blev bara sittandes i aulan i typ 5 min, sen fick vi inte va kvaar :( Jättetrist!

jaha, men då hade jag inget att göra. Satt vid datorn en stund, upptäckte 2 fefosar som hade apis :D, och sen satt jag bara och gjorde ingenting. eller jag pluggade lite men jaa...

Annars har jag inte gjort nått alls idag. Borde plugga men allt annat är som så mycket roligare. Och det KÄNNS faktiskt som om jag kan det mesta, hoppas bara å att jag känner rätt ;P


Ååh! Och sen vet jag inte hur jag ska göra. Den 15 december är det en stoor fefo träff i stockholm (de som är medlem på fenixforum.se) och jag tänkte först att jag inte skulle dit eftersom att det är rätt dyrt och så, och desutom är det lååångt till sthlm :/ Men nu vare en tjej på apis som ville att jag skulle komma :/ jag VILL ju, för jag VET att det kommer att bli jättekul, men jag vet inte :/

ååh! Fefo träff lr inte?! HUR ska jag göra?! :S


Annars är jag trött och vill sova!

hejdå!


Love Today

Idag har jag, som alla andra tråkiga tisdagar, haft foto som första lektion. Vi ska göra en film och vi satt hela timmen (den är 1 timme och 50 minuer) och försökte komma på en handling. Vi kom fram till antingen skräck, skräckparodi eller att någon drömer om ngt som den personen vill bli. Dessvärre kom vi bara in på andra samtal, som vilka skräckfilmer vi sett eller vilka drömmar vi kommer ihåg! Men men. Det var roligt ändå :)

Sen hade jag hål i 2 timmar och då for jag hem. Satte mig vid datorn som vanligt när jag egentligen skulle ha pluggat, duktiga jag!


Men men. Sen har det inte hänt så mycket. Skippade träningen p.g.a att ingen från Umeå hade bil och jag orkade inte ta bussen. Och dessutom har jag prov på torsdag i Naturkunskap som jag knappt pluggat nånting på så tänkte jag att det kanske var bäst o stanna hemma o plugga istället!


Nu ska jag sova. Godnatt!!

I want to fly away

Nu sitter jag här igen, med en massa plugg! =( Har ett vg/mvg arbete i filosofi. filmanalys på två filmer, svenska uppsats och naturkunskapsprov :( Jag tror jag avlider!
Hittills har jag ungefär gjort halva filosofin och halva filmanalysen. Pluggat NK har det inte blivit så mkt av än :/ Och svenskan har jag inte ens börjat på :S och jag vet inte när den ska in. Aja! jag får väl hoppas på om jättelänge!


Annars har det inte hänt mycket idag. Vi fick sluta tidigare eftersom att vår lärare i massage var borta så vi slutade två istället för halv fyra ^^ Härligt värre :D

Och dessutom så funkar inte fefo heller :( (fenixforum.se) Det gör mig ännu mera less.


Have a good day, och plugga hårt!

Another day

Denna helg har jag spenderat med min älskade Thomas : )
I fredags var vi på bio och såg Hairspray! Tråkigt nog tyckte inte jag att den va så värst bra! Dåliga skådespelare och en fjantig handling! Men jaja, man kan inte tycka om allt :)
Sen har vi mest sett film (Lilo & Stitch, Gangs of New York och Rataoulle(ellerhurdetstavas). Alla var väldigt bra tycker jag :)

Sen idag har jag även varit på kalas. Min brorson Hjalmar fyllde 2 år : ) <3

Och dessutom träning ikväll. Det gick väl okej tycker jag :) Kunde dock gått bättre.


Godnatt!


November Rain

Dagen började med att jag vaknade klockan sju som vanligt. Jag gick upp, åt frukost och gjorde mig i ordning.
Ungefär tjugo över åtta cyklade jag iväg till skolan. När jag väl kom dit var ingen där. Jag undrade vart folket var men tänkte att de kanske var nån annan stans. Men när jag sen kom till skåpet och låst upp det kom jag på att det var idag VI SKULLE VARA PÅ IKSU! Jag hade en kvart på mig o cykla hem, klä om till gympakläder och cykla till iksu!
Jag HANN! Duktiga jag!
Usch vad jag cyklade fort. Jag var extremt trött när jag kom fram.
Men, väl framme så fick vi prova på Forza! Det är nån slags kampsport där man viftar med trästavar åt alla möjliga håll. Det var riktigt roligt meen joobiigt!

Ikväll och hela helgen blire o va me Thomas <3 Och ikväll ska vi på bio och se Hairspray! (premiären). Hoppas den är bra :)


Byebye


Okey, Let's GO!

Igår hade vi friskvårdsdag med skolan. Vi var i holmsund och hade en massa aktiviteter. Jag hade cirkelträning och tipsrunda! Det var rätt kul faktiskt! Och jag har sjuuukt mycket träningsverk i låren idag! ooh! Kan knappt gå i trappor eller sätta mig på en stol :P ^__^
Hade träning igår oxå! Det gick inte bra, men inte dåligt heller! det stod som still, eller hur man nu ska förklara det ;O.


Men men..

Idag har jag inte gjort mycket. Skolan va ungefär precis som varje dag och sen när jag kom hem har mest suttit vid datorn!


Nä, nu ska jag sova! godnatt!

Tidelipom

Idag blir det ett kort inlägg, orkar inte skriva mer!

Vill bara säga en sak: IDAG FICK JAG MIN NYA KAMERA :D Jag är såå glad och den är sååååå bra :D:D! Har redan testat det mesta men har ändå mycket kvar ;)


Men godnatt alla!


Tears never fall for ever

Hej alla små söta läsare! Nu vare ett tag sen jag skrev, så därför blire o sammanfatta denna roliga helg!


Det börjar med en disputationsfest på fredagen. Min borsas fru var den som disputerade i Molekylärbiologi. Själv var jag inte med på själva disputationen eftersom att jag behövde vara i skolan då men sen var det ju fest  på kvällen och då var man självklart där :) Det var riktigt trevligt. Vääldigt god mat vare oxå. : )

Lördan spenderade jag med Thomas <3. Det var trevligt. Vi såg på en film som hette The cats returns trorjag ;P En anime film. Den va riktigt bra faktiskt!

Sen Idag (söndag) hände har jag inte gjort nått speciellt. Spelade lite Supermario men jag tröttnade efter en stund eftersom att antingen vet jag preciis vad jag ska göra på alla banorna och då har jag redan tagit alla stjärnor, eller så har jag ingen aning och då äre inte roligt längre.
Sen har jag även varit på träning. Det gick faktiskt rätt okej, förutom att mitt psyke aldrig vill vara på min sida, men det får man väl försöka övervinna en vacker dag.
Sen fick vi reda på att det tydligen inte blir någon tävling i december eftersom att det är bättre att satsa allt till RM i maj. :( riktigt tråkigt tycker jag dock eftersom att jag hade sett fram emot en tävling :( Aja..man får inte alltid allt man vill ha! :'(



"Livet är en dans på rosor, men det är en dans med svåra steg.
Och jag kan inte dansa."


Better than me

Japp! Nu ska jag vara tråkig och börja bloggen med ordet "idag" igen. Jag är för trött för att ha fantasi just nu.

Alltså, Idag har jag, som alla andra vanliga vardagar, varit i skolan. Först hade vi religion där vi såg på en film om en tjej, vars familj är med i nån sekt. Hon ville då inte vara med längre, eftersom att hon inte var troende, och då gick hon ur det. Och det blev till följd av att hon flyttade hemifrån vid 16 och hade inte haft kontakt med sin familj sen dess! :S Kan ens tro vara starkare än kärleken till sitt eget barn?! ;O Det är helt sjukt!

Menmen...Sen hade vi Naturkunskap. Då skulle vi vika påsar av tidningspapper + att det skulle klistras ihop sen. Vi var två grupper och tävlade om vilken grupp som kunde göra flest. VÅR grupp vann, ÄVEN fast vi var en man mindre ^__^ *stooolt*

Efter det filosofi. Vi skulle egentligen ha lånat en kamera för att äntligen få våran film klar, men då var såklart filmsnubben borta på vift så det blev inget av. Så vi får göra det nästa torsdag istället : /

Btw..sista lektionen var Massage. Som tur var så va vi jämna par och jag slapp massera läraren! TACK för det!


Sedan träning på kvällen! Det gick faktiskt hyffsat bra : ) Mina frivolter till uppställing va riktigt höga :D




Och sen en sak till: RM 2008 till Gemini! Kan det bli sjukare?!


Wake me up when september ends.

Jag har tänkt på en sak! På kvällen när man är som piggast så ska man gå o lägga sig i en kall säng som inte alls är mysig. Man är inte trött och man vill bara vara uppe längre men då ska man sova. Men sen på morron, då det är varmt o skönt i sängen och man sover som bäst, ja DÅ ska man upp! Varför är det så? Borde det inte vara tvärtom? Att sängen blir kallare o kallare så att man är pigg när man ska upp och inte vill ligga kvar o dra sig. Jag tycker det är konstigt : /


Men men. Nog om det. Idag har jag bl.a varit på strömpilen och letat kläder till borsans frus disputationsfest på fredag. Men kräsen som jag är så hittar jag ingenting som riktigt faller mig i smaken. Så det blir endast ett par skor (som jag ska ha då) och en present till Sofia som fyller 18 år på tisdag : ) Jag hoppas hon kommer o bli glad.

Sen har jag även köpt en ny kamera idag :D En Avant S10x6! Får hoppas att den är bra, annars blir jag ledsen : /


"- Vad tycker ni den klassiska sagan om Hans och Greta har för budskap"
 - "Gå aldrig in i främmande pepparkakshus XD" och "Hus är inte mat" XD
(flåt, jag fick bara lov!)

men men. Ikväll är det Heroes! Det är ett väldigt bra program. Rätt likt Lost faktiskt, lika mystikst med många frågor och lite svar! Spännande!

hade ha good day! <333


Fly fly away and leave all this to tomorrow!

Jag såg just att mina senaste blogginlägg har börjat med ordet "Idag"! Haha ^^ Måste försöka variera mig lite :P

Denna dag har mest varit som en helt vanlig tisdag. Först foto då vi fick se början av olika filmer och sen analysera dem (muntligt). Det var rätt okej. Vi såg bl.a början av ET och då fick jag väärsta suget att se den, det var så himlans länge sen sist så det kanske vore på tiden.
Sedan hade jag 2 timmars hål, då jag gick hem. Började 12.40 men var på skolan klockan 12 för att äta där med Sari och Sofia! : )
Efter det hade vi svenska. Då började vi se filmen Frankenstein. Den är säkert jättebra, om man SER NÅTT! Filmen var alldeles för mörk och klassrummet alldeles för ljust så man såg ingenting. Trist! Men förhoppningsvis får vi vara i BIO K nästa gång och det vore mycket mycket bättre.
Sista lektionen var Filosofi. Då ska vi göra en film utav en frågeställning! Våran är: "skulle du avvara 1000 kr i månaden om det skulle skapa en bättre tillvaro för alla i Afrika?". Det blev ganska oseriöst när vi skulle skriva manus, men tillslut blev vi klara iaf och det var skönt : )



Annars har jag haft träning idag. Gick väl endast okej! Lite trist att jag inte var tillräckligt modig idag men nästa gång. Då ska det förhoppningsvis inte finnas då dumma hål som förstör allt!

Have a good day and goodnight! <33


Tell me the collor of the rain

Idaag har jag varit ledig från skolan! Det kunde ha varit väldigt skönt om man inte haft vääärldens jobbigaste och svåraste hemprov i religion. ALLA 5 religioner som ska sammanfattas, beskrivas och en massa annat! Jag tror jag satt i 3 timmar och letade i boken, på internet och frågade folk. Men ändå vare svårt o hitta de rätta svaren. Jag ville bara gråta över skiten. Men men! Nu är jag (nästan) äntligen klar :D (bara 2 små frågor kvar). Sååå skönt!

Annars har det inte hänt mycket alls idag. Har typ suttit konstant vid datorn :P hrm..bra?! eeh, nej!
Ska kanske oxå köpa en ny kamera. Tycker verkligen att det kan behövas! Min kamera som jag har nu suuuuger!

Imorn äre skola igen :/ sööck! Men men. Om 3 veckor bäre iaf av till Cypern ;) Ska blii sååå härligt! Jag längtar. Har redan börjat kolla efter allt godis jag ska köpa från taxfreen! ;) hehe!

Have ha good day!

Byebye!

Tears to shed

Idag har jag inte gjort allför mycket. Lite plugg blev det dock, även fast jag endast skrivit typ 4 rader på mitt hemprov i religion och det är inte så värst bra! (Och sofia som har gjort klart sitt, den lyckosten!) Sen har jag kollat igenom vart det jag ska skriva till filosofin står i boken :P Så nu vet jag ^^
Sen ska vi oxå läsa lite på svenskan i två böcker som typ förföljer oss (vi blir aldrig av med helveterna) och där skulle vi läsa om bl.a Oliver Twist som jag redan läst :P Men men :P

Och så hade jag även träning idag. Det gick väl sådär bara. Lite segt i början och inte sååå roligt att bara köra handvolt varv efter varv..men men :P Är man inte bättre än så så är man inte!

Imorn är jag leediiig! Och då ska jag plugga (tjohoooooooo *hooooost*) och tare lugnt! : )

BYEEE!


Don't worry, Be happy!

Idag har jag haft utvecklingssamtal och då fick jag veta att jag fått G i engelska B :D:D Jag är sååååå överlycklig nu! Jag va så rädd o fråga eftersom att allt hängde på writing provet jag gjorde innan skolan började (jag missade det när vi hade det i våras :P). Men nu vet jag! Och det gjorde min dag :D:D

Annars har jag varit på stan med Thomas <33! Jag köpte en gitarrsträng en bok (Eldens vrede - Henning mankell). Har hööga förväntingar på den boken eftersom att de två andra varit huuur bra som helst!

Sen var jag oxå på hamnis men syrran och Elin : ) Det var riktigt trevligt. Gjorde 3 knappar med texterna: "*ge kaka*", "No fefo, no happines" och "Don't worry, be happy". Jag blev riktigt nöjd :)'


Godnatt! Nu ska jag sova!

Sluta upp och kasta pärlor åt svin!

Idag har varit som tisdagar brukar vara som mest. Inget speciellt i skolan, alltid samma gamla vanliga!

Fast en sak som var positivt idag var att träningen gick rätt okej faktiskt och jag var modig och körde en superläskig uppställning! *stooolt*. Och söta Jenny som skrev att jag va duktig :] Hon är så snäll! <33


Imorn är jag Ledig! Yeees! Eller det är utvecklingssamtal och jag måste gå på ett sånt för att jag fick IG på psykologi provet! Men men! Sen ska jag ju på stan med Thomas <3 och sen på kvällen till Hamnis med Syrran och Elin :) Ska bli skojjs skojjs :D


Have a nice daay!


I don't wana be like you!

Jag har kommit på att mina rubriker oftast alltid ska vara nån låttitel, citat eller nått annat sånt skojj ^__^


Men men!


Idag har jag avklarat provet i naturkunskap! Det gick väl sådär och jag hoppas jag får ett G iaf, annars blir jag argis! Jag kunde faktiskt mer än vad jag trodde ;O
Annars har det inte hänt nå mycket idag! Visade upp min bildberättelse på foto och folket verkade gilla den (hoppas jag :P)

Ikväll är det inget bra på tv, så det blir väl o zappa runt o se om jag hittar nått ;P

"Om man vill göra en sång lite mer gnolig
kan man lägga till några tidelipom"
//Nalle puh

Han är faktiskt rätt smart den där söta björnen Puh : ]

Men men

Have a good day!