I want money money!

Nu är jag hemma sen en vecka tillbaka XP Har glömt bort det där med att uppdatera eventuell blogg.
Känns skönt o va hemma, även fast jag saknar folket på forsa. Men dock har jag lyckats med att bli förkyld nu i början av sommarlovet. Känns ju inte nice. Och har nu haft ont i halsen typ en vecka så idag ska jag till vårdcentralen och kolla upp halsen, dock känns det nog kanske lite bättre idag men ska ända kolla upp.

Idag flyttar vi även ut till stugan! Och på lördag äre Milos dop :) Ska äntligen få träffa lillkillen! :D

Nä, nu ska jag ta o cykla iväg till vårdcentralen (ja, faktiskt. Men det är nerför första delen och sen läre gå långsamt).Ha en bra dag!


I dont go looking for trouble. Trouble usually finds me.

- Harry Potter

Tomorrow tomorrow

Näst sista dagen idag, imorron flyttar jag hem igen. Har packat o packat de senaste dagarna och har faktiskt lyckats helt okej med att kunna packa ner allting även fast jag typ har HUUUUUR mycket kläder som helst ;O Alltså jag fattar inte hur mkt kläder jag kan ha! En hel blå Ikea-kasse plus lite till! Helt sjukt.
+ En till Ikea-kasse, 2 resväskor och ett x antal plastkassar där jag har packat resten! Är glad att jag får sjuts hem, annars hade jag lätt fått åka två gånger!
Så jaa, plus att jag har dammtorkat det mesta men det är fortfarande en del dammtorkning kvar och framförallt dammsuga och torka golv!
Jag har mycket o göra idag!


Och idag har vi haft knytisfika med klassen! Jätteroligt fast man blir ju så mätt! Först frukost, sen fika o sen lunch! Gaah, min mage är typ dubbelt så stor just nu -_- Not fun! Aja, det får man väl ta.....


Packapackapackapacka, duscha, packapackapacka, städastädastädastäda...Ja, min dag idag alltså, än en gång!Ha en bra dag!Just because you've got the emotional range of a teaspoon
doesn't mean we all have.


- Hermione Granger


Dancing like a hippogriff

Haha, hittade några roliga citat från harry potter böckerna som jag kopat från rowlingfanclub.se

XD Tänkte jag skulle försöka skriva nått citat varje gång. Är så avis på Hannah som har sån där dagens-citat-grej på sin blogg!


I don't know, I think Hermione does though, why don't you try her.

- Harry Potter till SnapeNow, we'll go upstairs really quietly, and wait for Mum to call us for breakfast.
Then Ron, you come bounding downstairs going, Mum, look who turned up in the night! and she'll be all pleased to see Harry and no one need ever know we flew the car.


- Fred WeasleyMake way for the Heir of Slytherin, seriously evil wizard coming through.

- Fred & George
Fler kommer i andra inlägg, jag lovar! Ska leta igenom böckerna för roliga citat <33

Fire fire

Snart, om bara 3 dagar, flyttar jag hem. Känns jätteskönt på ett sätt men samtidigt jättesorgligt på ett annat. Skönt att få komma hem, träffa kompisar och familj och så. Jättesorgligt för att måsta säga hej då till klassen och kursen!

Har städat litegranna idag, dammtorkat dörr, bokhylla och garderob. Har även packat en hel del och troligtvis tvättat min sista tvätt....

...mycket blir sista just nu. Mycket ugång och grillning denna vecka, men man måste ju passa på då det är SISTA onsdan (bockarna där det alltid är 25 kr mat och dryck på onsdagar. Måste ju göras en sista gång), SISTA fredan (bockarna igen, denna gång endast med Qayza+Ria och Isabell) och SISTA lördan (grillning med några från klassen och andra människor på skolan).

Sista gången...låter läskit men skönt. Är less på forsa, det är så otroligt litet och ingenting finns att göra. Allt är typ stängt på söndagar och det suger. Men samtidigt är det väldigt mysigt här, men jag vill nog inte bo här nå mer en längre tid.


Men men..vad gör man! Imorron tar vi ner våra bilder från museet, sorgligt men sant. Och tisdag vet jag inte vad vi gör och på onsdag äre slut slut slut.

Usch, jag bara skriver att allt är slut o sista osv men det har varit ett otroligt bra år och jag ånrar INGENTING. När jag började SA jag att det SKULLE BLI BRA, och det BLEV det! <3333


Mamma har lovat mig en jordgubstårta när jag kommer hem (brukar få en sån när jag slutar skolan och det gör jag ju nu igen). Det ska bli smaskit och det visar att sommaren är här!

Ha en bra dag!
KRAM <33What would your head have been doing in Hogsmeade, Potter?
Your head is not allowed in Hogsmeade.
No part of your body has permission to be in Hogsmeade.


- Severus Snape