I'll Cover You

Igår lämnade jag in mitt projektarbete. Känns jätteskönt. Dock kom jag på att jag glömt innehållsförteckningen i kokboken men jag hoppas att det går hyffsat ändå.
Nu är det bara redovisningen för tvåorna kvar. Iofs hatar jag att redovisa men det känns ändå som att det kan gå rätt okej.


Idag ska jag till kyrkan. Min kusin ska konfirmera sig :) Ska bli roligt att titta på och få minnen från när man själv gjorde det.


Byebye


Sjung om studentens utomhusfest!

Jaa, då har vi planerat lite studentgrejer på klasstimmen. Bland annat har vi preleminär bokat en vagn, bestämt vissa kostnader, lokal, låtar till skivan osv. Känns väligt bra att vi kommer väldigt långt på väg :) Nu taggar man massor till studenten!


Nu blire bara o skriva projektarbete tills man stupar. Känns inte alls roligt. Och speciellt inte att jag har körteorilektion ikväll fast att jag istället borde vara hemma och skriva rapport. Aja, det blir nog bra!


How much can I take of this?

Jahapp..Då vare bestämt vilka som ska vara med i dansen! Och såklart som man redan listat ut blev det de gamla vanliga, de som alltid får vara med!
Nu blev man ju ännu mindre taggad, typ..hejdå-jag-slutar nästa?!

De ger en inte ens en chans! De håller på det jättelänge, även fast de lååångt innan redan bestämt vilka som ska få vara med. Man kan ju inte göra annat än att bli arg! och det spelar ju ingen roll hur mycket man kämpar och försöker, det struntar ändå i en. Man får väl hoppas på en plats på redskapen då, men den chansen är väl alltid lika liten...


Aja, sittar iaf o skriver på projektarbetet nu. Ska skicka det till min lärare ikväll så hon kan få kolla på det. Känns jobbigt, har knappt skrivit nånting. Och min lektion börjar snart..suuck! Den är himlans värdelös, vi gör aldrig nått vettigt!


Byebye butterfly, see you tomorrow horror, in a week freak!

Tro rätt tro fel

Har börjat lyssna på Dia Psalma igen. De är så himla bra och jag gillar deras texter. Dock ångrar jag mig megadjupt att jag inte såg dom på Umeå Open när de hade sin sista spelning :/ Men men...

Jag tror jag är besatt av dansen ;O Hel alvarligt, varje gång jag hör en låt så börjar jag tänka mig dansen i huvudet. Värst vare i barcelona då vi satt på turistbussen. Man fick då höra en guide prata genom hörlurar. Och mellan pratet så spelade de lite lugn musik, och till den satt jag och dansade i mitt huvud HELA TIDEN! :O Och jag ska troligtvis inte ens vara med o dansa! XD


Men men..nu borde jag göra massa projekt och förbereda redovisningen till imorn. Men gör jag det?! NEJ! Jag lyssnar på Dia Psalma istället. Jag är så smart! och snart ska jag iväg på körteorilektion. heheheeeee......


Dia Psalma - Luft

Du vet att luften, den är gratis

den kostar inget alls

så tror du verkligen

att den är nyttig för din hals


Nu får man snart betala

för att kunna andas rent

blir det någonsin bättre

eller är det redan för sent


Vem kan segla utan vinden

vem kan skrika utan luft

vem kan hata utan ångest

vem kan älska utan lust


Kan du se igenom väggen

kan du höra någons röst

kan du säga till någon annan

att du behöver tröst

den är längre bort än du tror


JAG VILL VARA LUFT

JAG VILL GLÖMMAS BORT

JAG VILL VARA ALLT

JAG VILL KOMMAS IHÅG


Där bortom finns något annat

du har nog sett samma sak

jag ska spara till en egen resa

och glömma färden tillbaks


Våran mark slutar aldrig snurra

du kan inte bara sitta still

det finns nya miljonärer

som kan göra vad dom vill


Vem kan ro förutan åror

vem kan springa utan ben

vem kan skratta utan munnen

vem kan kasta utan sten


Kan du komma genom väggen

kan du höra mina ord

kan du lyssna riktigt noga

och sen säga att du förstod

jag är längre bort än du tror


JAG VILL VARA LUFT

JAG VILL GLÖMMAS BORT

JAG VILL VARA ALLT

JAG VILL KOMMAS IHÅG

JAG VILL VARA LUFT

JAG VILL GLÖMMAS BORT

JAG VILL VARA ALLT

JAG VILL KOMMAS IHÅG


En enda värld i mörker, en bur av natur

människor som andas utan att veta hur

ett liv kan bli flera och flera kan bli ett

förstår du vad jag menar, det är väl ganska lätt


JAG VILL VARA LUFT

JAG VILL GLÖMMAS BORT

JAG VILL VARA ALLT

JAG VILL KOMMAS IHÅG

JAG VILL VARA LUFT

JAG VILL GLÖMMAS BORT

JAG VILL VARA ALLT

JAG VILL KOMMAS IHÅG


Lay your love on me!

Nu har jag kommit hem efter att ha varit i Barcelona :D (eller ja, vi kom hem igår klockan tio). Det va massa underbart och jättemycket att se :D Vi åkte en turistbuss som gick en viss runda hela dagen (eller egentligen var det flera bussar) och så kunde man hoppa av lite var stans och sen hoppa på senare på dagen. Mycket praktiskt för en vilsna turister.
Vi var bl.a på ett jättestort akvarium med massa fiskar (hajar bl.a). Det var väldigt spännande, fast jag är ju som sagt inte så förtjust i fiskar (de är så himla fula och äckliga, eller inte alla men de flesta!). De enda fina var de där små färgglada fiskarna.

Annars har det mest bara varit o strosa runt på stan o lite överallt. Mycket trevligt. Gör jag gärna om!


Nu ska jag ta o göra mig klar till träningen. ;O


Byebye


Upp och Hoppa! Ligg inte o la dig! Du och jag ska fånga dagen!

Haha, nu sitter jag o eggar shlagerlåtar :P Just nu tycker jag att de är helt okej men om några veckor kommer jag att vara döless på dem ;P Så äre alltid med låtar! Jag lyssnar på dem tills jag är så less att jag inte kan lyssna på dem på typ, nått halvår! Sen gillar jag dem igen (eller i värsta fall glömmer jag bort dem i några år) och börjar lyssna på dem igen ;P XP


Aja...

Nu är dessutom påsklovet slut. Jag gjorde typ...ingenting ;O var bara hemma, slappade, åt godis, tittade på film, satt vid datorn..ja :P Men men, det är väl det man ska passa på och göra när det är lov ;P

Annars har det inte hänt så mycket. Snart far vi till BARCELONA :D:D Ska bli massa skojj! <3


"När jag inte kör, brukar jag ofta bli arg och besviken på mig själv. Men efter tag tänker jag: Varför ödslar jag all tid på att vara sur och arg, när jag istället borde ödsla energin på att fokusera och köra?"
//Emma G

Tack Emma! Det hjälpte <3 Ska komma ihåg det där!