going down down down

Idag har klassen varit och klättrat och ålat och krypit i bodagrottorna! Väldigt roligt faktiskt. Det var en massa grotthål nere i ett stort stenras (efter istiden) som vi klättrade ner i. Kallt var det där och is fanns fortfarande kvar. Och lerigt som sjutton (håller just nu på att tvätta min jacka och har sköljt av mina regnbyxor i duschen för att de vart inte liiiite leriga och smutsiga o blöta. Och mina vantar, ha ALDRIG tygvantar när ni kryper i berg. De blev blöta på två sekunder!).
Men iallafall..vi kröp där nere o olika gångar, vissa så smala att man fick lov att åla sig fram. Kul kul :D Vill jag göra om!


Ikväll blire nog en lugn kväll och det blir nog fest imorron hos Erik! Ska bli kul!Ha en bra dag!

It's a beautiful lie

Är jättetrött idag! Sov väldigt dåligt inatt. Vaknade flera gånger och kunde nog inte somna om efter runt halv fyra.

Dessutom äre mycket annat jag inte vet just nu, och som jag borde ta tag i! Har hållt mycket innom mig för länge nu, inte alls bra!


Jaa, typ!Ha en bra dag!

It's oh so still!

Längesen jag skrev nu :P Är inte så bra på det ibland, men men ;P

Jag har hunnit vara hemma en en helg, eller ja lite längre från onsdag till söndag! Mina föräldrar for hem från varberg på onsdagen och kom och hämtade mig på skolan! Väldigt skönt, då slapp jag betala bussbiljett och fick dessutom med mig lite grejer hem som jag inte behöver här längre.

Helgen var underbar. Träffade Matilda på torsdagen och åt lunch, fredagen blev det först ut till stugan och städa medans kvällen ägnades åt underbar rollning och nu är jag jättenyfiken på vad som händer sen ;P, lördagen tillbringades i underbara sillviken i stugan med mina päron. Jättevackert väder var det och jättevarmt. Satt ute i bikini vilket är jätteovanligt där jag bor vid den tiden. På kvällen grillade vi och åt ute, även det första gången i år! Underbart!
Söndagen blev lugn och vid ett tog jag bussen tillbaka till skolan!

Veckan gick och helgen kom igen. Fredagen blev utgång med Qayza vilket var jättetrevligt :) Lördagen blev lugn och söndagen likaså.

Nu är det ny vecka igen och på onsdag är det bara 2 veckor kvar tills vi slutar! Känns otroligt konstigt! Kul för att jag längtar hem och saknar en lite större stad men samtidigt jättejättetråkigt då kursen kommer ta slut och framförallt att skiljas från klassen!

Detta år har verkligen varit det mest underbaraste året någonsin och jag har, inte bara utvecklat mit fotande utan också utvecklats själv som människa! Och det känns otroligt härligt!


Ha en bra dag!!!

No day but Today!

Vennisag i lördags :D Jättebra blev den och alla är jättenöjda! Känns skönt att allt arbete inför den är över! Och jag lyckades faktiskt skaffa mig en plint som bord till min fotobok :D Var awesome!
Efter venisagen gick vi först och köpte pizza och sen gick vi till en park, satt i ett lusthus och umgicks :) Mycket trevligt vare! Efter det blev det bockarna! ^^

Idag har vi legat ute och solat i det fina vädret! Jätteskönt vare! Ikväll ser det ut som att det ska bli filmtime! En slapp söndag alltså (förutom tvättning ;P)

Och på onsdag far jag hem :D Får sjuts upp av päronen då de varit och hälsat på min syster och framförallt min systerson(som jag kommer få träffa senare i sommar)! Så då spar jag lite pengar :D

Have a good day!


May it be

Idag har jag monterat 2 bilder! Ja, faktiskt bara två! Men ni anar inte hur sjukt lång tid det tar! Först ska man skära till bilden så att den passar i ramen. Sen måste man även diska glaset för att det ska bli rent. Efter det väntar många timmar med att försöka få bort allt damm från både bild och glas! Det tar tid, kan jag säga! Lixom på en hel dag har jag monterat som sagt två bilder bara! Har nu två kvar så jag vet som precis vad jag ska göra imorron :P
Har även fått mitt nya glas idag :D Det första gick sönder men det var väl liiite tur det för det var lite för stort men det nya passar alldeles utmärkt :D Ska försöka att inte göra sönder ngt mer nu XP

Snart ska jag gå o duscha, hade tänkt göra det igår men det blev att fara hem till Erik, vår lärare, med Soley och printa ut bilder till klockan tolv på natten eftersom att skrivaren krångla på skolan! Och idag har jag absolut inte haft tid då rammonteringen tagit all!
Så alltså ska jag duscha om en stund och efter det ska jag laga någon riktigt god mat, det förtjänar jag idag tycker jag! Sen ska jag tillbaka till fotokällaren och skriva fics! Har jag velat göra länge nu men min bärbara dator har börjat krångla och jag hoppas verkligen inte att något kommer försvinna (bilderna har jag säkra, det är ficsen jag är orolig för :( ).
Men men, det är det jag ska göra!


Ha en bra dag!

In the heat of the night

Trevlig helg hemma i Umeå <33 Fredagen bjöd på grillad mat och valborgseld. Dock var det väldans lerigt och fullt med folk på Campus och inte träffade jag någon kändis heller! Men men...

Lördagen bjöd först på lunch och fika med underbara Matilda <3 Synd att vi inte hann ses längre men det spelar ingen roll! Vi fick iaf ses :D 
Senare på kvällen blev det underbart rollspel! Jätteroligt att äntligen få spela med sina egna karaktärer. :)

Och söndag for jag tillbaka till Forsa där jag nu är! Ska snart ta o börja diska mina glas jag ska ha i ramarna. Vet dock inte än om glaset passar ;O Och just nu är rummet låst där mina ramar är så jag måste vänta på vår lärare, och jag vill gärna pröva glasen först innan jag diskar dom!

Och snart snart äre utställning också och om inte många veckor är skolan slut :O tiden, vart sjuttsingen har du tagit vägen?


Have a nice day!