Yo ho yo ho a pirate life for me!!

Igår var det den där dagen på året igen som det är varje år, KULTURNATTA!!! Det här året var jag även fotograf för kulturnatta och det kan hända att några av mina bilder kommer att synas på bland annat kulturnatta.com : )
Men iallafall! Hade verkligen vääärldens bästa kulturnatta, i år igen :D
Det började med att jag kom dit vid tolv-tiden! Mötte upp Hannah och Lina och vi började med att se Balettakademiens uppvisning :) Efter det bar det av mot folkets hus där det blev att se först Polefit och sen igen Balettakademiens uppvisning, dock inte samma som var med på dagen plus att här var även BA från Göteborg och Stockholm även med! Det var väldigt bra och så blev det lite musikal där på slutet, underbart :) Plus såklart många fina foton!
Efter det satt vi kvar där vi satt, för att få så bra platser som möjligt (vi satt längst fram i mitten) till det som skulle komma sen som var en av dagens höjdpunkter :D Klockan 19.00 började det! Först var det några komiker som körde några skämt! De var sådär, typ en enda som var bra tycker jag :P Men SEN, sist men inte minst var det ÄNTLIGEN dags för det vi väntat på - Regular Ordinary Swedish Mealtime :D:D SÅ JÄKLA UNDEBART VARE O SE och vi som satt längst fram fick både sylt och grädde över oss ;D Men det vare så värt, så himla värt!!
Efter det blev det mat XD Hade inte ätit sen frukost så var inte lite hungrig! Vi som fotade fick matkuponger så det blev gratis mat på TajMahal :D Sjuukt värt!! Och inte lite gott vare!!!
Efter det blev det chill en stund innan det var dags för den näst sista grejen, den Alternativa modevisningen!!! Många snygga kläder och många snygga bilder på det :D Verkligen kul att se!!!
Och tillslut, det sista och det absolut bästa på hela kulturnatta - YE Bannished Privateers :D:D SÅ JÄKLA AWSOOOMEEE DE VA ALLTSÅ!!! SÅ jääääkla bra!! De va så otroligt sjuuuka på scen, helt galna allihop!! SÅ JÄKLA COOOLT :D:D:D:D Där fick jag också de flesta bästa bilderna och jaa, det var helt sjukt!! :D:D

Sen blev det att åka hem och sova! Idag är jag grymt sliten och sitter och hoppas på att det inte ska bryta ut någon förkylning! Men det vare så jävla värt!!!!!! Kulturnatta levererade igen, och fanimej det här året slog faktiskt förra året :D:D




Här är, för er stackare som missade det, klippet från när Regular Ordinary Swedish Mealtime körde sitt nummer på kulturnatta :D:D





Och här är ett klipp på YE Bannished Privateers, dock från Täfteåfestivalen men shit the same :D:D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback