Crazy

Sen igår är jag hemma, efter en buss som var en timme sen och en jättetrevlig kväll hos Hannah med massa underbart folk :D

Bussen var som sagt en timme sen, fick stå ute o vänta hela tiden eftersom att jag inte visste när den skulle komma. Men tillslut kom jag iallafall hem men då vare o direkt fara iväg till Hannah på kalas :D Det var underbart med god mat o trevligt sällskap!

Igår var jag bara hemma o såg melodifestivalen.

Idag har jag bland annat köpt en ny sladd till min dator, efter att den andra börjat glappa! Så nu funkar datorn aldeles utmärkt :D Åsså har jag bakat matbröd!

Imorron ska jag till VK-huset för att börja min praktik denna vecka. Har ingen aning riktigt hur bussen går men det blir nog bra. Och det ska bli riktigt spännande :)

Have a nice day


Do your best, we'lll do the rest!

Imorron far jag hem! Känns väldit väldigt skönt som jag sagt så otroligt många många gånger förut i typ 2 veckor nu! XP
Inte för att det är nått fel på det här men jag längtar hem, o är trött! Så det behövs!

Imorron ska jag till Hannah på kalas :D Ska bli riktigt nice!

Ikväll blire nog bara o tare lungt, eller ja..jag ska packa, stryka o eventuellt städa lite! Känns jobbigt eftersom att jag kommer att ha med mig jääääätttemycket men det ska nog gå, har det gjort förut så XP Och lyckades jag komma hem under julen (3 veckor) så borde jag kunna lyckas ta mig hem i 2 veckor :P


Sen blire väl nå tv lr nått sånt ikväll. Får se vad de andra hittar på! ^^


Have a nice day!


I wish I was a punkrocker whit flowers in my hair

Filmkväll igår nere i fotokällaren! Såg på Fucking Åmål och åt chokladbollar! Gud vad länge sen det var jag såg den filmen och man får bara kännslan av att vara 14 år igen! Dock hade jag velat ändra en hel del på mig själv och byta högstadieskola, men annars skulle det vara ganska kul o få uppleva den åldern igen. Bara kanske för att få uppskatta den lite mer än vad iallafall jag gjorde!
Fast helst skulle jag nog vilja vara runt 7-8 år och få slippa alla jävla krav och ansvar o allt skit som kommer när man bli äldre o bara få leka o inte tänka så mycket! Och framförallt kunna få se alla de 100 gånger bättre barnprogramen som gick då, I miss them!
Och alla kännslor som var så otroligt annorlunda när man var liten, tex. när man fyllde år eller vid jul! Gaah!

Fast att vara 20 har ju sina fördelar oxå :P Systemet, flytta hemmifrån, göra saker utan föräldrar, bestämma över sig själv mm!

Aja, ikväll blire bowling me klassen! Ska bli riktigt nice. Dock kommer jag tvingas äta på McDonalds efteråt men aja, jag får väl offta mig :P

O blaaah! Jag är förvirrad, vet inte vad jag vill! usch.........


Ha en bra dag, det ska jag!

Spice upp your life

Måndag igen, och 5 dagar kvar tills jag far hem :D Även fast fem dar känns så otroligt lääääääänge så hoppas jag att det kommer gå fort, det brukar göra det! Men det ska bli så otroligt skönt o fara hem. Är så fruktansvärt less just nu och vill bara hem, har ingen inspiration till att fota och ideerna är någon annanstans än i min hjärna.
Trött är jag också, vill bara sova bort veckan så det kan bli fredag! Det enda jag går upp för är att dagen ska ta slut. Fast det som ändå får mig att gå upp och hålla mig uppe är, förutom hemfärden, att jag direkt ska till Hannah på kalas på fredag :D Det ska bli så otroligt roligt och det är väldigt välbehövligt med något att riktigt längta till!

Idag blire mest eget arbete trorja, och imorron ska vi bowla med klassen! Känns roligt :) Och på onsdag...mwaaah! I'm nervous! Men det ska gå bra, I hope :] ^^

Ha en bra dag! Jag ska försöka ha det iaf!

Kram

We run this

Igår blev det en kväll för mig själv, kände att jag verkligen behövde det! Gjorde en variant av tacos till middag och satt o tittade på Robin Hood och Stick it. Gjorde även fruktsallad! Mycket gott!

Har fotat lite i studion idag till vår uppgift Teater. Jag tror att det blev bra, men jag är inte klar trorja!

Fick även veta att JAG HAR BLIVIT MOSTER :D:D Åt en liten pojke! Känns roligt :] Har dock inte fått något namn på lillkillen än!


Have a nice day!

My homies and me be drinkin butter beer forties

Ny vecka, igen! Var hemma i helgen som var! Väldigt skönt även fast jag inte kunde träffa alla jag ville träffa! Men vecka 9 kommer jag hem för praktik och vecka 10 har jag lov så då är jag hemma i hela två veckor :D:D

Sitter just nu och inte gör så mycket. Ska kolla över några bilder för redigering, har några fina kattbilder jag borde lägga ut på min fotoblogg, som är väldigt död just nu! Så jag borde ta o liva upp den lite! Så håll utkik :D (http://jojselis.blogg.se)

Ikväll blire utgång, vi blir tydligen flera stycken :D Ska bli riktigt nice! Och äta där också, 25 kronor för mat och dryck, thats niiice!


Har även fått praktik nu! Ska praktisera på VK :) Ska bli spännande tycker jag och förhoppningsvis roligt!


Have a nice day!!


2 4 6 8 bäverhojt

Jaa, inte mycket har typ hänt sen sist, men handlat har jag iallafall gjort! 2 gånger dessutom XP Var o handlade i måndags och köpte bland annat mannagrynsgröt och hjortronsylt :D:D Det har SÅ HIMLA GOTT!!! Ska äta det ikväll till middag tänkte jag! Yummie!

Och imorron far jag hem! Tänkte jag skulle fota lite till en uppgift vi har på fredag så därför far jag en dag tidigare! Men det känns nice, längtar hem!
Och idag kommer mina päron hem från det varma och härliga landet Thailand, samtidigt som min syster och hennes tjej far dit! Livet är orättvist...

Ikväll blire o packa, stryka och tare lungt.


Have a nice day