Millenium 2010, vad ska hända då?

Bara ungefär 12 timmar och 35 minuter kvar till det nya året! Det känns så konstigt, tiden har gått så fort och jag kan knappt fatta att det redan varit julafton och att det är nyår idag. Förvirrande ja, men det ska nog ordna upp sig hoppas jag.
Fast det sägs ju att det går fortare ju äldre man blir, och jag som redan tycker att det går så otroligt fort! Jag undrar vart jag kommer hamna :/

Iallafall! Om jag ska summera 2009 så började den otroligt sämst, arbetslös och totalt nerdeppad. Att sitta hemma 24/7 vid datorn var verkligen inte kul, speciellt inte när alla kompisarna gick i skolan, jobbade eller hade helt andra saker för sig.
Men... Jag upptäckte en viss fotolinje på forsa folkhögskola som förändrade allt till det positiva! Jag tror att söka till den linjen har nog varit ett av det bästa jag gjort! Och klassen sen, jag har aldrig haft en sån underbar klass <33
Jag blev så glad att jag upptäckte den och att när jag var där förra vintern och hälsade på blev så otroligt välbemött av bland annat Mariell att jag hade bestämt att jag skulle gå där!
TACK!

Jag var även en vecka i stockholm med Hannah! Helt underbart och vi MÅSTE göra om det i sommar! Trist vare bara att jag inte kunde hänga med på expecto, men i sommar SKA det blir Protego istället! Jag har bestämt det!


Jag hoppas att 2010 ska bli bättre! Det kommer börja toppen, men jag hoppas att det kommer fortsätta lika dant!

Jag Ska/vill:

- Gå klart underbara fotolinjen på forsa folkhögskola
- Hålla kontakten så länge det bara går med iallafall de flesta från forsa, helst alla men det lär blir svårt :(
- Fara till stockholm med Hannah och gå på Protego
- Skaffa jobb och lägenhet hemma i Umeå...
- ...eller gå ett år till på forsa! Jag kan inte bestämma mig O_o
- Se en massa filmer på Bio och hoppas att Deathly Hallows blir bättre än The Half Blood Prince
- Ta kontakt med vänner jag saknar jättemycket
- Resa utomlands med vänner
- Fara på Pdol


Det är väl det jag kommer på hittills! Finns säkert ännu fler saker som jag vill/ska göra som kommer dyka upp lite då och då!

Jag hoppas på ett bra år, och det SKA det blir! har jag bestämt!


Have a nice day!


Nu tändas tusen juleljus och allting är vitt vitt vitt!

Nu är julen över! Och som jag trodde så gick det fort fortare fortast. Men den var ändå väldigt trevlig!
Fick massor av bra julklappar, bland annat MELLANRINGAR TILL KAMERAN :D:D:D Är överlycklig och det blir sjuuukt coola bilder!! Måste ut o fota snön!

Har hunnit träffa de flesta vännerna o så. Och än är inte lovet över så jag kan träffa dem igen o fler därtill!

Och massor av snö har det kommer också. Bara det senaste dygnet att det kommit minst en halv meter snö. Vi har idag fått lov att skotta uppfarterna två gånger. Och det snöar fortfarande.

Snart äre nyår och förhoppningsvis blire fest. Jag är på!!


Have a nice day!

blue caravan

NUU är jag äntligen hemma :D Känns helt underbart! Har bara roliga saker o se fram emot så det känns toppen!

Ikväll har jag bara tagit det lungt! Kändes bra att få sjuts in till hudik så jag slapp konka på all packning jag hade!

Imorron blire pepparkaksbak, träffa thomas och ut på corona me thomas, mols o nå fler :D Ska bli nice!


kort inlägg men wattewaaah!


Have a nice night!

Nu kommer det tomtar

Helgen har varit väldigt bra :)

I lördags var jag en sväng på stan och kollade julklappar. Hittade dock bara en men jag vet vad jag ska köpa till folk iaf, men jag väntar tills jag kommer hem till Umeå där det finns betydligt mer utbud än här i Hudik.

Senare på kvällen vare inflyttningsfest hos Sara :) Väldigt trevligt faktiskt!

Och igår vart det mest bara en ta-det-lugnt dag! Tittade lite på sport på TV och sen inte så mkt mer ^^

Och nu äre bara 5 dagar kvar tills jag kommer hem :D Saknar alla hemma så sjukt mycket och inte gjordes saknaden mindre när jag samma dag som hannahs saknar-dig sms får ett till jag-saknar-dig sms från Thomas!
Men snart så, har bokat biljett hem nu så!


Have a nice day!

Gläns över sjö och strand

Idag har det varit luciatåg på skolan! Det var väldigt fint o trevligt :) Och efteråt fick man lussebulle och pepparkaka. Dock var inte lussebullarna så goda efter att de stått framme ett tag o blivit torra och hårda. Men det var iaf första lussebullen för mig i år men jag hoppas att jag kommer att få godare lussebullar när jag kommer hem nästa helg!

Och på tal om det, nu är det bara 1 vecka kvar till jullovet! Känns wierd att tiden gått så fort men ändå så otroligt härligt. Jag längtar hem och inte blev längtan mindre när jag fick ett "jag-saknar-dig" sms av Hannah!
Men snart kommer jag hem, snart snart!

Och imorron blire o fara på stan en sväng o kanske köpa någon julklapp. Och på kvällen äre inflyttningsfest hos Sara :)


Have a nice day

Vet din mamma att du super?

Tydligen går det något konstigt knasigt på skolan. Jättemånga har svårt att sova och även jag. Sov knappt i natt och förra natten. Är aptrött just nu men ändå kan jag inte sova!
Mysko! Och dessutom har jag fått ont i halsen..hoppas bara att det INTE blir något mer för jag har ingen lust att bli sjuk över jul.


Och igår var det temadag på skolan. Temat var droger och de som går Beroendeteapeututbildningen(ellerhurdetstavas) höll i det hela :) Det var faktiskt väldigt intressant.

I lördags blev det äntligen pepparkaksbak :D Tack Fredrik för att du ville ställa upp o baka med mig!

I helgen blir det förhoppningsvis en tripp till hudik för att köpa lite julklappar och sen på kvällen är det inflyttningsfest hos Sara :) Ska bli riktigt roligt!


Och om 1½ vecka är det jullov. Känns helt otroligt att att det redan snart är jul. Men det känns skönt, vill bara att veckorna ska gå fortare än fortast så att jag kan få komma hem.

Men dock är det ingen snö än :( Alldeles blött och grått är det istället! Snälla snö, kan du inte ta o börja snöa snart?


have a nice day