Fortsätt att vandra, bered dig på en ny färd!

För ungefär ett halvår sen hade jag bestämt mig för att gå bildjournalistikprogrammet i Sundsvall. Jag skulle söka till det nästa höst och kände peppen. Detta år skulle jag jobba och gå projektåret på forsa.
Men hittills har det inte gått som jag tänkte då. Istället för jobb och foto blev det Idrottsvetenskapliga programmet på Umeå universitet. Jag gillar idrott, och känner att det också skulle vara något jag skulle vilja jobba med. Hittills har det varit bra och jag längtar framförallt till vårterminens kurser då vi kommer läsa Idrottsmedicin och Idrottspsykologi, vilket jag tycker verkar väldigt intressant. Och senare, i termin 4, kommer man få välja en speciell inrikting och just nu lutar det för mig åt hälsa/friskvård, vilket jag OCKSÅ tycker ska bli riktigt intressant.

Men samtidigt så saknar jag foto så otroligt mycket. Att få studera foto, få tillgång till en studio och få möjlighet att få ut sina idéer på ett lättare sätt! Och att dessutom ha folk runtomkring sig som kan bedömma ens bilder så man får lära sig mer. Och när det gäller just foto så är det mesta praktiskt, framförallt på en folkhögskola, vilket gynnar mig då att sitta o läsa böcker inte är någonting för mig. Jag har så svårt o lära mig teoretiskt, lär mig bättre praktiskt!
Och min dröm är ju verkligen fotograf, det ÄR ju det jag VILL bli! Men då är ju kruxet, att det inte finns så många fotografjobb utan ska man få nått måste man nästan starta eget, och det är egentligen ingenting för mig. Därför är idrottsvetenskapliga programmet ett mycket säkrare kort när det gäller arbete!


Gaah, detta är så svårt!

Idag blev det iallafall så att foto går före träning. Tänkte träna idag med ramlade över en vernissage på museet. Några naturfotografer stället ut sina verk och det ska jag absolut inte missa!


Ha en bra dag!

(I'm in) Happyland!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D:D:D:D:D JAG KLARADE MIN FÖRSTA TENTA :D:D:D!!! Känns så otroligt skönt! OCH VG FICK JAG DESSUTOM :D:D Trodde jag inte att jag skulle få!


Gud se skönt det känns nu! Är så himla lättad!

Säng säng säng, sova sova sova!

Jag är trött trött trött! Spelade innebandy igår klockan 22 till 23 så det kan nog va den stora orsaken! och sen rekomenderar jag INTE att köra ett bodybalance pass INNAN du ska spela innebandy eller nått liknande. Blev så jäkla trött på avslappningen efter passet så det blev extra jobbigt o spela innebandy XP Men men...det gick iaf!
Sen när jag skulle köra hem så var det såklart frost på rutorna så jag fick stå där en stund o skrapa rutor!


Jag har hemskt mycket att göra egentligen! Borde börja packa det sista men det blir aldrig av, och på pluggfronten är jag lat som jag vet inte vad! Gaaah!


Borde också ta tag i o läsa ut Deathly Hallows (Jag läser alltså den för andra gången för att jag glömt bort allt och för att filmen snart har premiär och jag vill kunna vara med på allt) men det blir ju inte heller av!
Jag känner mig kreativ, fotolusten är stark, men jag vet inte VAD jag ska fota eller så!

HAHA XD Jag är verkligen trött! Skrev först sova istället för fota i meningen ovanför! ooh


Nä, nu ska jag snart ta o käka nått o sen bege mig till Iksu för grupparbete. Hoppas det inte tar längre än till fyra bara, för jag ska träffa Matilda halv fem o har INGEN lust att missa det!Ha en bra dag!

Waltzing Matilda!

Fotade min kusin Matilda framför grafittiväggar :D Blev extremt nöjd om jag får säga det själv! Har varit där förut och fotat henne (tror jag lagt upp några av de bilderna på min fotoblogg(där även dessa bilder kommer att publiceras)) men kände att jag behövde åka dit igen :) Det såg dock väldigt annorlunda ut sen sist, inte samma grafitti-målningar! Men det gjorde det hela bara bättre! Här är några av de bilder jag tog :D Kan tänkas mest troligt att jag lägger upp fler sen : D

Den blev lite för mörk när man la upp den här gämför med vad den blev när jag redigerade den! Aja, den får dug :P
Hard rock halleluja!

Plugg plugg plugg i massor och inte nog med det tenta på fredag! huuuu...Ångesten är hög som bara den och även fast jag försöker plugga så äre inte alltid allt går in vilket är frustrerande -_- Men är ledig imorn och på torsdag så då blire två fulla dagar med plugg plugg och kanske lite plugg!


Jag längtar tills tentan är över! Ska bli sååå skönt! Hoppas bara att jag ska klara den...


Nu äre mindre än en månad kvar tills jag flyttar :D:D Jag längtar massor. Har börjat måla om fyra stolar som stått i stugan o bara skräpat :) De blir vita o ska vara placerade i köket, alltså är de köksstolar ;PMen ha en bra dag!

Man föds inte till kvinna, man blir det!
//Franske filosofen Simone de Beauvoir, ur boken Det andra könet 1949