Photo Magic

Nu har jag äntligen börjat på Forsa och jag kan bara säga att hittills är det HUUUR UNDERBART SOM HELST :D
Har redan fått nya vänner som är helt underbara och klassen verkar toppen!

De första dagarna var mest rundvandring på skolan och information om alling. 
Men igår kväll var vi ett gäng som spelade innebandy :D Det var sjukt kul. Alla var extremt oseriösa och alla hade sjukt kul!

Idag har vi haft våran första riktiga dag så att säga! Har börjat med att gå igenom lite om kamerans grundinställningar, och jag har faktiskt lärt mig en hel del nya saker och det är riktigt kul, och börjat snickra på våra ramar :D

Ikväll blire väl o tare lungt framför TV:n o kanske lite onyttigt till det. Känner att det behövs!

Have a Nice day :D

Dancing like a Hippogriff

Nu är det inte länge kvar, faktiskt bara http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2009&m=aug&d=24&h=9&mi=0&t=Avf-4e55rd-t55till-t55FORSA-1t2t5&yn=&c=bu&mc=2 , tills jag far iväg till Forsa! Det ställe jag ska tillbringa det nästkommande året(med undantag några helger/lov).
Jag har längtat ända sen jag var och hälsade på i vintras, 16-17 februari, och min längtan har bara blivit större och större ju närmare jag kommit 24 Augusti!
Att få gå på forsa är en av mina stora drömmar. Efter att jag varit där visste jag DIREKT att det var dit jag skulle söka till hösten, och väntan mellan dess och att jag fick beskedet att jag kom in var lång!
Men nu har allt gått i en rasande fart. Nyss var det ju runt 2 månader kvar och nu, nu är det bara mindre än en dag kvar!
Jag vet inte ens om jag riktigt förstått vad jag gett mig in på, jag kommer nog inte förstå det förns jag sitter där samlad med min klass och får information om de närmaste dagarna.
Folk har frågat mig om jag inte känner mig nervös eller orolig och jag har sagt att ja, kanske en aningens nervös men orolig, nej ingenting! Det enda jag kan oroa mig över är pengar och tvättning men inget mer!
Jag bara längtar och det är inte lite!

Men jag kommer att sakna alla vänner och familj, det känns lite jobbigt! Men jag flyttar ju inte för gott, och jag kommer hem ibland!


Nu har jag dessutom nästan packat klart, bara några smågrejer kvar! Kommer nog att glömma en hel del men det får jag hämta sen!

Och jag kommer att finnas på msn så mycket jag kan, och mobilen med! Så det e ba o ringa eller smessa om ni vill nått!

Och jag ska försöka upptadera bloggen och fotobloggen så mycket jag kan!


Ha en bra dag!


See you later Aligator

Ja, då vare äntligen min sista dag på jobbet imorron! Känns lite mysko att det gått så in i nordens fort(ja, jag vet att jag snackar om hur fort det går i var och varannat inlägg men jag kan inte låta bli) men det känns så otroligt underbart för det innebär att det bara är en helg kvar tills jag FAR IVÄG HÄRIFRÅN MOT FOOORSAAAA :D:D

Ska bara tare lungt i helgen tänkte jag. E fortfarande förkyld så jag behöver vila upp mig. Åsså behöver jag packa o annan mojs!

Jag hoppas att jag har skaffat allt nu. Annars lär jag ju komma på det när jag behöver grejen, men men! Nån annan kanske har den XP Viktigast e väl att jag tar med kamerorna :P


Kan det bli måndag NU?



Have a nice day!

It's cold around me

Jag känner mig som en död zombie just nu! Har gått o blivit förkyld och det är kallt ute och inne o regnit -_- Känns tungt o jobba imorn -_-
Fast det är ju bra att jag blir sjuk nu iaf och inte om en vecka!


Och nu äre bara en vecka kvar tills jag börjar på forsa! Känns helt otroligt, men jag hoppas att denna vecka ska gå fort fort fort! Jag vill börja nu!
Har tagit fram lite olika grejer som jag ska ta med mig. Var på stan igår och köpte en papperskniv, ett antal negativfickor och en pärm till dem!


Have a nice day!


Photomagic

Jag har nu ÄNTLIGEN skapat mig en fotoblogg :D Jag är extremt nöjd med Headern kan jag säga!
Jag kommer att lägga ut lite olika bilder som jag själv har tagit :) Lite gamla, lite nya, lite av varje :D

Så komentera gärna mina bilder, jag vill ha både ris och ros! För då lär jag mig bättre :D


Min fotoblogg:
Http://jojselis.blogg.se



Have a nice day :D

supercalifragalisticexpialidocious

Oh, supercalifragilisticexpialidocious!
Even though the sound of it
Is something quite atrocious
If you say it loud enough
You'll always sound precocious
Supercalifragilisticexpialidocious!


Lyssnar på en väldigt gammal CD som jag själv har gjort XP Vissa låtar är väl okej, som disney och så men sen finns det låtar jag inte ens förstår hur jag kan ha tyckt om :O Oftast är det låtar på ett annat språk jag inte förstår ett dugg av XD Men men, alla har väl haft dålig musiksmak NÅN gång?!


Var på Nolia idag. Det är ganska kul ibland, när man tittar på något spännande! Det bästa var nog husvagnarna/husbilarna. De är extremt lyxiga och man önskar bara att man hade en! Hade ju varit hur kul som helst! Aja, det lär ju aldrig bli av :P


Annars har jag jobbat idag. Inte mycket idag men imorron läre bli mer! Och det lär ju inte bli mindre nästa vecka, snarare mer! Och det jobbiga är att det som blir mer är det som ska tas 3 ggr i veckan, de dagar jag redan har mycket på så de andra två dagarna kommer att bli precis som vanligt = lika dryga när man försöker dra ut på tiden genom att kanske moppa korridoren liiiite saktare än vad man brukar!

Aja, imorn äre sista dan innan helg! Ska bli underbart med helg äntligen!
Och på lördag har jag beställt våfflor med hjortronsylt till lunch! längtar massor :D (jaaaaaaaaaa)
Åsså ska vi på kalas! Josefine, min kusin, fyller 18 år.
Jag förstår inte vart tiden tar vägen? Och hur alla kan bli så gamla? :S OMG!



Jag funderar på o skaffa en fotoblogg! Har gjort en header som ändå blev okej :P Men jag har inte kommit på ngn bra namn än XP men det löser sig :P


Byebye

Vi har det bra, vi här bak i bilen, och vill ej va me om nån krock!

Hittade en gammal skiva som jag gjorde till Pappa nån gång. Det är rätt gamla låtar på den, som Bill Haley  - Rock Around the clock och Harry Bellafonte - Bananaboatsong, men konstigt nog tycker jag ändå om vissa av dom ;O haha, jag ibland wierd musiksmak XP Eller ska man kalla den bred? :P

Aja, idag har jag jobbat  som vanligt! Lite mer nu när Folktandvården inte bara har jouren öppen längre utan lite mer verksamhet. Aja, imorn blire iaf lite lugnare!

Ska oxå träffa Matilda imorron, Det är på tiden, på tok för länge sen!


Ikväll blire o tare lugnt och jobb imorn igen! blah -_-



have a nice day!


Kom änglar Kom älvor

Träff med Horrokruxerna i fredags :) Denna gång var vi hos Lina och vi åt Tacos och massa godis! Sen såg vi på film, Jumanji som är en ganska konstig film, lekte i lekpark halv tolv på natten, bråkade med en kortlek som måste ha varit skitsofren och släckte vid två tiden! Då var jag ganska död efter att ha gått upp halv 6 samma morron.
Men jättekul hade vi! Har saknat horrokruxträffar väldigt mycket!

Idag var jag på kalas, min brorson Albin fyllde 1 år :)


Kom just hem från att ha sprungit hinderbana med Molsie! oooj så sjuuuukt jobbigt! Jag lär knappt kunna gå i morron -_-. Men vi for till Mcdonalds efter det o köpte oss varsin Mcflurry, det förtjänade vi!


Nu ser jag på Being Human och ska snart sova! Jag vill inte jobba imorron, eller snarare inte gå upp 5.30 -_-!





En som inte har lärt sig så bra bordsskick ännu :]