La Vie Boheme

NU är jag hemma från cypern. Känns väldigt tråkigt att komma hem till detta hemska och kalla väder när man endast haft sol och jättevarmt varje dag. Men men, rätt skönt o va hemma ändå :P

Annars har cypern varit kanon! Som jag sa så hade vi sol varje dag (dock vare nära att det skulle komma världens oväder första dagen men det drog bort innan det hann komma till oss).
Vi har mest bara varit vid poolen och solat, några gånger en promenad till stranden. De utflykter vi gjorde var en till Cyperns huvudstad Nicosia (som är delat i en cyprisk del och en turkisk. vi såg muren som delade staden och det var en gränsvakt där oxå). Det va riktigt trevligt att gå runt deras gamla stan och titta lite.
Annars var vi i nån slags kyrka. det var jättefint där inne med guldprydda väggar och målningar av en massa bibliska folk.
Sedan gjorde vi inte så mycket mer.

Vi cyklade även ut på en lite tur själva. vi tänkte att vi skulle cykla och kolla på nå grottor nånstans men tyvärr hittade vi inte dem, utan hade cyklat lååångt i värmen näästan i onödan. Men lyckligtvis dök det upp en liten vagn som sålde mat och dricka helt plötsligt så det var ju tur för oss som va så törstiga.
Men det va ett äventyr ändå :P

Och nu är vi hemma i umeå igen! missade när det snöade. men men :P


Ikväll blire träning och inte så mkt mer. försöker skriva på svenska uppsatsen men det går trögt!

och dessutom vill aldrig fefo öppnas (det ska öppnas idag) och jag blir ledsen :/

byebye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback